Nu är det sista inlägget från Sverige som jag skriver, känns lite tråkigt, men det är bara början på något nytt, och det kommer bli superbra.
Det enda som är jobbigt är att säga hejdå till alla vänner och min familj. Men det känns som jag har sagt hejdå till alla som jag vill säga det till. De flesta är på skogsröjet ikväll, hoppas de har kul :). Jag har iallafall packat klart alla mina saker nu, det blev en stor resväska, en liten och 4 påsar som innehåller mat, skor och jackor m.m. Känns som jag har lite för mycket saker med mig, men det är ju mitt liv.

Idag var släkten här, det var trevligt. Min bror fyllde ju 16 år, Grattis.
Sen så umgicks jag med Becca, henne var det svårast att säga hejdå till. Becca, jag kommer sakna dig sjukt mycket så du vet! Jag hoppas att någon kommer och besöker mig i Norge iaf :). Min kära pappa ska skjutsa mig till Lisa imorgon, jag kommer sakna honom mycket.

Men nu är det dags att gå och lägga sig, ska upp tidigt och duscha och plocka med lite grejs imorgon! Ha det så bra, så hörs vi snart :)
Kram!

Tack för ikväll brudar! Det har vart hur kul som helst, och det känns så bra att få umgås med folk som står en närmast. sen när man kommer ner på stan är det bara ett stort plus att man träffar massa roligt folk :). Imorgon är det sista dagen i Katrineholm, jag ska träffa Sofia på stan tidigt, sen så ska vi fira Pär och då kommer Becca hit och fikar :).
Men nu ska jag borsta tänderna och sova, sov så gott allihopa!
Pust! Just nu håller jag på och städar & packar för fullt.
Sov hos Sarah inatt, jättemysigt!! <3 åkte hem vid tolv, började tvätta, tog upp tvätt och vek den, packade ner den i väskan (som förövrigt börjar bli lite full nu) och nu ska jag ner och hänga upp tvätten.. suck. haha, tar ju aldrig slut! sen måste man ju ta tag i sitt rum också, som ser ut som ett bombnedslag. Får ju gäster ikväll, dags att göra lite nytta igen då.. bloggar mer imorgon!