Ännu en arbetsdag har gått, och jag måste verkligen köpa ett par tofflor. Mina fötter gråter, jag kan inte gå snart känns det som. Så någon dag, kanske på onsdag (som är den enda dagen jag är ledig) så ska jag gå till Lifé Hälsobutik och kolla efter ett par sköna, svarta tofflor.
Efter jobbet idag så var jag och gjorde en kopia på mitt körkort, så imorgon ska jag skicka in mina papper till Norge. Jag har betalat allt som ska betalas iallafall, det är skönt. Imorgon är det precis en månad kvar innan jag börjar. Spännande.

Nu ska jag gå och ta ett fotbad! Det förtjänar mina fötter, haha. Imorgon jobbar jag 8 - 19.15 igen. Det kommer varor imorgon också, kommer nog ha sjukt mycket o göra! Men det blir nog kul :)

Ha en trevlig kväll!
Jobbat idag med, känns riktigt bra, har mycket att göra hela tiden, nästan för mycket, hinner inte med allt! Imorgon är det massor också, flera stycken releaser. Och så har man ju minst 3 timmar kassatid också. Så dagarna går extremt fort. Imorgon jobbar jag 8-19.15. Roliga tider va? Haha.

Köpte en klänning idag, 100 kronor! :) Tur att man har personalrabatt. Var nere på stadsparken nyss och träffade Linda och Teo som kommit hem från Värmland nyss. Ska väl ta och åka till Norrköping snart tror jag, måste shoppa lite också! Fast jag kommer inte behöva så mycket kläder i Norge, kommer ju bara ha min arbetsuniform..

Nu ska jag fortsätta kolla på Allsång på skansen, hoppas allt är bra med er!
Japp, belive it or not, vi har en blivande kändis här i stan, och han är grym!


Lyssna & njut!