Nu ska jag ringa svenska ambassaden i Oslo, äta nudlar och sen åka till jobbet.
Såhär ser jag ut idag, ursäkta min dåliga hårdag :PHa en bra måndag!
Idag har det vart en mycket bättre dag, Lisa & Anna kom hem tidigt, då åkte vi in till Jessheim där de tränade, och jag gick och träffade A-K en snabbis. Fast hon skulle till jobbet, så då gick jag och hennes kompis Jenny till en filmbutik (det enda som är öppet i Norge på en söndag) och tittade på lite filmer. Jag köpte lite lösgodis, som i Sverige hade kostat 10 kronor, men 23 där. Jag hade bara 19 kr löst, och sa det till killen i kassan, då sa han, "Ja, men då kostar det 19:-" med ett stort leende. Hur trevlig som helst, dit kommer jag gå fler gånger. Var nära på att köpa Sex and the city filmen, men väntar tills jag kommer till Sverige.
Sen gick vi hem till A-K, jag och Jenny alltså, och tittade på film, Juno, tycker om den filmen jättemycket :). Sen ringde Lisa, vi åkte hem och lagade mat. Kycklingfilé med currysås och ris. Mums. Sen har vi setat i soffan och slöat och tittat på Mean Girls, I love that movie!

Nu ska jag sova, imorgon bär det av till jobbet igen! :)
Night
Jag är sjuk. Sitter och hostar och nyser hela tiden, hur jobbigt som helst.. Så denna lördag spenderas nog hemma i min ensamhet.. (Tur att jag är ledig hela helgen) Det är inte lika kul att bo på landet längre, inte när man har kompisar i Jessheim, och så har jag ingen bil... Jag vet inte vad jag ska göra här hela dagarna, jag blir galen. A-K ville att jag skulle med till Oslo idag, jag skulle hängt med om jag kunnat ta mig in till Jessheim, men det går visst inte så många bussar från Åsgreina idag.. Så nu vet jag inte vad jag ska göra. This sucks.

Ne, nu är jag bara sur och sjuk, ska kolla på någon film nu för att fördriva tiden. Hoppas ni får en roligare lördag..