Ann Andrist

Mamma mia, here we go again
Nu är jag hur trött som helst, var uppe halv 5 imorse, åkte med Anna för båda började tidigt. Men jag satt och väntade en timme på flygplatsen, passade på att äta frukost och dricka te och läsa en bok, lugn morgon.

Efter jobbet åkte Anna och jag till Jessheim och skulle fixa mitt skattekort, de skulle ha kommit efter 2 veckor, och nu har det gått 2 veckor.. Men så hade de inte fått de än, det skulle visst dröja 3-4 veckor.. Så jag kommer inte få lön den här månaden, och så kommer jag få betala 50% i skatt till råga på allt. De är så otroligt sega här i Norge.. Och alla hade visst haft problem med och få ett bankkonto också.. Får se hur jag kommer klara mig med pengarna..

Sen på kvällen gick vi på bio, i Nannestad, jätteliten stad. Det var en bygdegårdsbio, vi satt i deras kommunhus, stor bild och bra ljud! Men det var en gammal maskin så efter halva filmen var han tvungen och byta lmrulle, haha. Vi såg iallafall "Mamma Mia" (igen) kostade bara 60:- och det var det verkligen värt!! Älskar den filmen. Sen åkte vi hem och tittade på "Dead like me", riktigt bra det med.

Imorgon börjar jag 20.00 och slutar 03.00 på kvällen, så jag har ledigt heela dagen. Undrar vad man ska göra? Blir nog en promenad en stund iallafall.
Hur går det för Theres? Blir det någon bäbis..??

Nu ska jag sova, måste nog sova en stund på dagen imorgon också om jag ska orka räkna varor hela natten! Godnatt