Nu är jag hur trött som helst, var uppe halv 5 imorse, åkte med Anna för båda började tidigt. Men jag satt och väntade en timme på flygplatsen, passade på att äta frukost och dricka te och läsa en bok, lugn morgon.

Efter jobbet åkte Anna och jag till Jessheim och skulle fixa mitt skattekort, de skulle ha kommit efter 2 veckor, och nu har det gått 2 veckor.. Men så hade de inte fått de än, det skulle visst dröja 3-4 veckor.. Så jag kommer inte få lön den här månaden, och så kommer jag få betala 50% i skatt till råga på allt. De är så otroligt sega här i Norge.. Och alla hade visst haft problem med och få ett bankkonto också.. Får se hur jag kommer klara mig med pengarna..

Sen på kvällen gick vi på bio, i Nannestad, jätteliten stad. Det var en bygdegårdsbio, vi satt i deras kommunhus, stor bild och bra ljud! Men det var en gammal maskin så efter halva filmen var han tvungen och byta lmrulle, haha. Vi såg iallafall "Mamma Mia" (igen) kostade bara 60:- och det var det verkligen värt!! Älskar den filmen. Sen åkte vi hem och tittade på "Dead like me", riktigt bra det med.

Imorgon börjar jag 20.00 och slutar 03.00 på kvällen, så jag har ledigt heela dagen. Undrar vad man ska göra? Blir nog en promenad en stund iallafall.
Hur går det för Theres? Blir det någon bäbis..??

Nu ska jag sova, måste nog sova en stund på dagen imorgon också om jag ska orka räkna varor hela natten! Godnatt

Lördag idag, skönt! Har jobbat, öppnade imorse, och lördagar är de segaste dagarna, då kommer det nästan inge folk alls, och det var faktiskt riktigt skönt att de var lugnt idag för jag har vart seg hela dagen. Jag & A-K satt och åt massa godis idag, jag tog inte ens paus.. haha. Har precis ätit min första måltid idag som Marcus lagade, spagetti & tomatsås, mums. Lisa slutar halv 9, och då ska vi äta korv med mos, I like!

Jag är bjuden på krogen ikväll, men får se hur det blir med den saken. Jag börjar ju halv 9 imorgon, så då vill man ju vara pigg! Får väl skicka ett sms och skriva att vi får ta det nån annan dag, kan kolla på film eller något säkert. Hon e så trevlig, alla som jag jobbar med är hur trevliga som helst!
Drömde om jobbet inatt, hörde min egen röst i huvudet, "hej, (pris), kvittering? Undrar hur många gånger jag säger kvittering på en dag.. Man skulle nästan räkna, haha. Endel norska ord är så fula, t.ex. trenger, som betyder behöver. Trenger du kvittering? Usch, haha. Jag har lärt mig ganska mycket ord nu, det är kul att lära sig ett nytt språk faktiskt!

Nu blir det duschen, sen sängen, där jag ska titta på Gossip Girl som jag har saknat massor.Pappa o Ingalill, hoppas ni har det bra i London.Linda, hoppas du har det bra med Lucas :). Saknar er.

Förresten, jag funderar på att klippa lugg när jag kommer hem till K-holm.. Vad tycker ni?
Här är vi som bor i stugan (alla utom Anna som tar bilden)


PS. Har börjat lyssna på The beatles och typisk "pappamusik" nu, man blir som man umgås! (Annas musiksmak) DS.

Hey, nu har jag inte skrivit här på ett tag, men det beror på att jag har jobbat hela veckan.. Jag kommer jobba 10 dagar i sträck, sen har jag ledigt en dag! Fast jag är ledig hela nästa helg, likaså Lisa, så vi tänkte åka in till Oslo en sväng och kolla runt lite :). Och så ska vi hämta våra biljetter, för man kunde visst bara hämta dem där, dåligt.

Helgen består av jobb, på tisdag ska vi inventera i kiosken också, så jag börjar 22 och arbetar till 03. Jag vill veta vad alla gör hemma! Just det, grattis Paulina till körkortet :) Världens bästa känsla när man klarat uppkörningen!! Och grattis Linda till jobbet.

Nu ska vi laga mat, ikväll ska vi ha det mysigt och laga tacos och kanske dricker lite vin till. Börjar sent imorgon, hehe! Snart kommer vi hem också. Hade!