kom hem nyss från ingerlise, hon bjöd mig på middag och vi kollade på kiterunner, jättebra film! hon flyttar hem på lördag, kommer sakna henne!
idag flyttade kajsa hem :(:(:( jag, jill och kajsa var på egon igår och hade en avskedsmiddag, jättemysigt! sen åkte vi till lilleström och tillbaka en snabbis, mys!

imorgon ska jag jobba, sen ledig lördag och jobb på söndag. imorgon ska vi ha avskedsmiddag för eyvind som flyttar på söndag. hatar att alla ska flytta. :( men så är det att bo i norge, alla kommer och går.

nu måste jag gå och sova, jobbar tidigt, med MADDE :D jag längtar tills det blir ordning här och allt är på sin plats. godnatt!
Det är kaos här hemma, jag vill inte vara här längre. skönt att jobba så mycket som man gör då. det är för mycket folk, och jag klarar inte av sånt just nu. och så saknar jag a-k jättemycket :(

men igår kväll så gick jag hem till Kari-mette och Line, sen åkte vi hem till PM som hade avslutningsfest för han slutar jobba på lagret, en jäkla massa folk var det där och det var jättekul! Jag och Jessica hittade några från våra hemtrakter ;). Sen åkte vi ner på krogen (jag var nykter och körde för en gångs skull!:P) och jag åkte hem och sov, somnade direkt och sov till 10, underbart!

Nu ska jag laga mat, sen bär det av till jobbet, igen. Ha en fin dag! :)
Första dagen på jobbet gick såååå segt!! Kändes som jag hade jobbat 3 timmar, men då hade det gått 1 timme, sånt är ju alltid kul.
Om en timme bär det av igen, till lilla point. Ska jobba med Mååårten idag, han är kul =) igår fick jag träffa Johan också, blir så glad av honom ojoj vad jag har saknat honom!!

Idag är det fint väder, solen skiner och jag måste stå på jobbet. livet är underbart ibland. vi hörs