Inatt sov jag hos Ak, och så har vi solat idag och ätit spagetti med köttfärsås till frukost :) Igår kväll efter jag hade stängt så var det lite kul på O'learys haha, tur att det var efter arbetstid :P..

Fick jävla elräkning nyss på 4400 kronor och det är ju jag som ska betala den.. har inte fått pegnar från förra elräkningen heller, och så har jag ju internet också, som ligger på 1400 kronor just nu som jag ska ha betalt för... vi måste prata om det här men vi är ju aldrig lediga samtidigt!! det är ju mycket pengar det handlar om.

nu ska jag laga mat, sen dusch och jobb! jobbar med Ak ikväll. slipper sova själv inatt iallafall =) kosligt ;)
hoppas ni har det bra, solen lyser tyvärr inte här idag :( då blir man inte alls på lika bra humör som vanligt, men men! snart kommer våren och sommaren på riktigt!
haade.


en ny skön låt av Erik Hassle. Han har visst fått kontrakt i London, skönt för honom att komma ifrån Katrineholm haha! Han kommer komma långt med sin musik, han är så bra!

Idag flyttar Lisa hem till Sverige,var där och sa hejdå igår.. Jag blev lite avundsjuk och sugen på att följa med!

Ligger och pratar med Becca nu, hon kommer hit i helgen!! yes. idag är det söndag och jag vaknade med solen i ansiktet klockan 9 (10 pga sommartid) så nu ska jag väl joina Kajsa vid frukosten sen blir det spenst och promenad! haade
det blev som VG sa, snöstorm. det har snöat hur mycket som helst här i Jessheim, ska det aldrig sluta?! har ingen lust att gå ut någe mer idag, men ska till gymmet med Jill sen. Efter det ska vi hem och duscha och så, sen kommer Erik så ska vi gå och handla och ha räkfrossa ikväll, mysigt ;D sen är det Let¨s dance finalen idag också! vem tror ni vinner?

jag är ledig hela helgen! idag känns det verkligen att det är fredag, underbart!
nu ska jag sova, gick ju upp 5.10 imorse.
ha en trevlig fredag, för de ska jag :)