Nu sitter jag hs Ak, vi har fått tillbaka internet men min dator funkar ju inte som sagt...
jag har köpt en kamera, casio tror jag det var: P köpte den på gardermoen till ett bra pris. så nu ska den fan inte bli stulen! 3e gången gillt.

ikväll blir det som sagt öl och brännboll, jättemysigt.. vi tog en sallad på gastro idag i solskenet och så har vi vart i strömmen och shoppat. eller jag hittade inget :P..

nästa helg kommer jag hem och madde ska nog hänga med mig :D ojoj vad kul det ska bli. men nu ska jag hem o duscha, det är hur varmt ute som helst.. ha en fin lördagkväll. imorgon är det jobb igen, 100% är de som gäller :D.
Här var det ett tag sen man skrev.. Sitter hemma hos Ak nu för vi har inte fått internet ÄN. vi skulle fått de den här veckan sa dom men nej det hade blivit nåt missförstånd på mäklarnas sida.... imorgon är det 3 veckor utan internet. och vi ska betala hyran nu och elräkningen... får väl gå till min kära ak och sitta här och betala :P

vad har hänt mer då? erik har kommit hem från afrika, det är skönt. och sen har jag umgåtts med ak. jobbar och står i som vanligt, var ju i charlottenberg och det var mysigt. :D

ikväll ska vi gå på storsentret och så blir det fotboll på hydranten, united spelar så det blir väl att gå dit o sitta o prata och dricka en öl :) imorgon blir det jobb tidigt. på lördag ska vi spela brännboll o grilla, mysigt :D. men nu ska vi dra oss. jag kommer till sverige nästa fredag hem till kholm och vidare till norrköping på lördag! ska umgås med lucas på fredag tror jag, saknar honom massa!

haa de! :)
nu åker jag ivæg till sverige - charlottenberg med Anna. vi ska tillbringa helgen dær i hennes sommarstuga och det kommer bli hur mysigt som helst. kommer nog hem på søndag kvæll igen skulle jag tro.
det har inte hænt så mycket nytt, vihar vart utan internet i två veckor nu och jag undrar om man kan begæra avdrag før det på hyran før det ær ju vår ægare som inte har betalt rækningen..

på søndag kommer erik hem också och jag længtar.. :-)
på lørdag ær det fest i jessheim och jag missar den.. konstigt men ændå skønt :P behøver lite miljøombyte faktiskt. på lørdag ska jag och anna in till charlottenberg iallafall och shoppa tror jag :D mysigt.

men nu ær elin klar och vi ska hem, jag ska sæga hejdå till henne før hon flyttar hem till sverige idag  :-(blææ jag kommer saknahenne s¨mycket!! men vi hørs hadehade