Åh vad jag älskar min säng här! Sover hur bra som helst, kanske för att det är så skönt att vara hemma också.. =) skulle gått ut och gått imorse men det var så kallt.. Får ta det imorgon ist! saknar gymmet. Nu skaj ag upp och duscha, sen blir det frukost och sen väcka Pär. Vi ska hämta Lucas på fritids och sen bär det av till mormor! Som då har insisterat på att laga mat till oss.. får väl se vad de blir för gott..

var och upptäckte nya kholm igår, haha. Var inne på H&M, nybyggda Lindex och Ur&Penn. Väldigt snyggt har de blivit! Ett riktigt lyft här hemma :)
Jag saknar inte Norge just nu, älskar att vara hemma! Pappa som lagar god mat, svensk tv, mina älskade vänner här hemma, fast jag älskar ju dom i norge också .. :)

igår slog jag in julklappar (i oktober?!) första gången, men det känns hur skönt som helst!! har lite grejor kvar, smågrejor till olika personer. men sen är jag klar. + att det är 3 som fyller år snart också! Ullared var väldigt bra att åka till, STORT och MASSA folk. fsat vi behövde inte köa iaf!! :)

nu blir de duschen, ha en fin dag. ring på mitt svenska nummer om de är nåt !! hhaaade
(jag kom på mig sj att jag översätter vissa saker till norska från svenska när alla pratar, jobbigt!!)
har vart och tränat, en snabbis med Ak, båda satt och gäspade och orkade inte göra någonting. men vi var där ialalfall ;) så snart ska jag gå och duscha så man piggnar till lite. vaknade halv 9 och var faktiskt riktigt pigg, känner mig utsövd för första gången på länge! satt och kollade på doktor mugg, haha vääldigt bra program, eller inte.. och nyhetsmorgon, väldigt vuxet. :P

just nu känner jag att jag vill ha jul. nu har de börjat komma marsipaner, nötter och pepparkakor i affärerna. jag vill ha tända ljus, snö och familjen då är jag nöjd :)

ikväll ska vi ha karaokekväll här, får se hur det kommer sluta. men först sentret med karimette och ta en fika och köpa lite vin. snart är jag 20! ;)

ha en fin lördag!
Jahapp nu är jag vaken då, vaknade av att jag var så hungrig att det gjorde ont i magen, har ju inte ätit nån riktig mat sen i tisdags, en halv macka igår bara. så nu har jag proppat i mig två mackor och ett ägg, får se hur magen reagerar på det :P.. kanske inte så bra att börja med så mycket men var så hungrig!! nu är jag belåten iaf :)

ja idag blir det som sagt jobb, kl 4 börjar jag så innan det ska jag och karimette åka och handla möbler till hennes rum, o jag ska väl kolla lit emen inte köpa nåt för jag måste spara pengar till sverige! och så saknar jag gymmet mycket! får hålla igång hemma också så inte allt försvinner :) imorgon blir det nog träning igen iallafall.

nu ska jag kolla på greys, måste somna om så jag orkar jobba till halv 12 ikv! fast jag har sovit så mycket de här dagarna så det kanske inte går...får se. godnatt!