hade inte sån träningsvärk som jag trodde, men lite känns det iaf! gött :)
har jobbat klart för dagen och nu är jag ledig 2 dagar i rad, undrar när jag var det sist?! ska njuuuta av den här helgen!! har jobbat med ak idag igen, och det går hur bra som helst då, vi jobbar så bra vi :) har vart glad hela dagen, trevlig mot alla kunder, (tom de otrevliga) hehe.

Nu ska jag röra mig mot coop, de har 10kr kampanj så det blir till att handla massa gott. lax för 35 kronor, 4 bitar, det blir det ikväll med mos. eller tacos, får se va de blir för gött, det är ju fredag!!
idol ikväll också, men först träning med karin, :D

men ha en trevlig helg hörni!!
nu kan jag inte röra mig, har vart på tre pass. core-puls, styrka och yoga.. nu blir det sängen, börjar halv 7 imorgon. godnatt
Idag är jag leeedig!! Underbart. Har inte ens kommit upp från sängen, ligger här med datorn i knäet och lyssnar på musik, skönt! Gymmet får bli senare med Annakarin.

Idag ska jag nog inte göra ett skit, städa lite kanske, laga någon god mat, kollar på massa recept på internet efter inspiration, det finns ju endel. Någon som har något förslag? Pappa eller Ingalill kan ju gärna få komma med lite recept :P.
Ska betala pappa idag för bilen också, har ju inte gjort det, men har inte haft Iban/bic nummer men fick mejl från banken nu så nu är det fixat :) ska ringa till Becca idag också, har ett par missade samtal där men jobbar ju alltid så kan aldrig svara!! blä. men nu ska jag njuta av min lediga dag!!