good morgon! ny dag nya möjligheter (på jobbet) där jag ska spendera min dag. just nu är det bara jag som är vaken och det är trååkigt! har ätit frukost, sminkat mig, kollat på webtv.. ibland är de inte bra att vakna tidigt!
börjar jobba kl 2, ska hinna laga mat innan dess. blir nog spagetti o köttfärsås idag.
funderar på att ta en tur på sentret nu, kolla in utbudet. jag jhar väldigt lite pengar just nu, missade några dagar och jag har nästan inte jobbat nåt denna månad! men sånt är livet får leva på en skitlön :P får se hur mycket de blir.

i helgen jobbar jag, men det är ju valborg!! så blir nog utgång. norskarna firar inte det men tur att d flesta är svenskar :P jag skulle velat fira det hemma, gå ner till djulö o kolla på brasan. men nu blrde här. några kompisar ska ha grillfest ikväll, kanske åker dit och kollar =) imorgon blir de party iaf, slutar vid 8 så d är bara hem o duscha :P

nej nu går jag till sentret, hoppas ni får en fin (o)solig dag!! kram
sådär nu var det inskickat.
 orkar inte vrida bilden! töntig jag såg ut :Poch så har jag bakat negerbollar. blev gött, så det blir det till paradise ikväll efter träningen =) imorgon jobbar jag sent, så ska försöka gå upp tidigt och göra något av dagen!

Haaallå! Idag är jag ledig och jag vaknar till SNÖ! kul. men det ska inte få förstöra min dag, jag har lite saker att uträtta! Idag ska jag bli klar med min ansökan till Usa, har tagit lite tid har inte känt nån stress.. Men snart ska jag spela in videon iaf, ska bara skriva klart manus :P haha. suck. jag vill inte, men må man så må man ;).
Jag har sovit så sjukt länge inatt men det behövde jag! Har ju gått upp vid 4 varje morgon nu hela förra veckan typ, så nu förtjänade jag att sova. :P

Ska laga mat snart, kassler med ananas. ska bli riktigt gott, är hungrig fast jag åt för bara en timme sen :S hm.
ikväll ska jag nog träna på styrka också, passet som jag inte kunde röra mig efter förra veckan hehe. Resten av veckan jobbar jag sent, men det kan vara skönt det också, mindre folk på kvällen och så får man sova och träna tidigt!

Skönt att inte behöva städa, det är alltid så rent och fint här hemma =)
Jag funderar lite på när jag ska åka till Sverige nästa gång, måste ju planera in det med allt som ska göras där, matteprov, intervju om Usa och lite annat. men det löser sig.

nu ska jag fixa allt här, hoopas ni får en jättefin dag =) puss