gud så underbart det är att vara leedig. har verkligen njutit :) har ätit middag med ak, fikat på sentret och sen festat två dagar :P så är dock lite sliten också.  och på tisdag är de beercall IGEN!! känns som de är de varje vecka :S får se om man går, men vet hur de brukar sluta..

imorgon börjar jag på uppercrust, spännande. jag är mest nervös över folket, men det borde bli bra.
var på mcdonalds idag också, jag och ak. fyfan vad vi äter, helt sjukt. kanske bra att inte vara kvar på point så kanske jag skärper mig med maten :P

funderar på att gå och sova snart så man är pigg och glad imorgon :) imorgon blir de träning också, göött. men men, sov så gott därhemma. jag saknar kholm!

imorgon har jag min sista dag på point, ska bli så underbart!! på måndag börjar jag på uppercrust utland! ska sälja baguetter, haha. men då står man i köket också och slipper kunder ibland. väldigt skönt. hoppas att folket jag ska jobba med är bra bara :)

har tränat med annakarin idag, core så nu har jag ont i kroppen. åt en muffins nyss och har ångest, onldigt. äter så himla mycket nu :( måste sluta med de, äter bara skit. och det känns på kroppen.
nu måste jag sova är helt slut, och ska upp 5 imorgon! sov gott folket ;)
hemma nu, skönt. har vart så himla mycket folk den här helgen, och idag. det är ju sportlov, och då kommer alla småbarn och tjatar och grinar och ska fråga om allt, ska bli skönt när de är över :p. har jobbat hela förra veckan,¨så det ska bli riktigt skönt med ledigt imorgon! ska in till oslo och hälsa på madde :) vi ska shoppa och mysa med hennes söta syster också :) ska bli kul. oslo är riktigt fint.

nu är jag riktigt trött så ska gå och sova nu. en vecka kvar sen jobbar jag på utland! gött. hadehade