eftersom jag inte har något speciellt att göra idag så tog jag kort lite på lägenheten för de som vill se, ska fortsätta städa snart!! :P


vår lilla halltoaletten

vardagsrummet där den mesta tiden spenderas

köket

sovrummet är inte så mycket att se, en stor dubbelsäng med garderober så de skippade jag :P
här hos synne trivs jag iaf som fisken i vattnet :)
ligger i soffan och kollar på svensk tv just nu, riktigt skönt. tvättar kläder och ska väl städa lite snart, har haft ont i magen i flera dagar nu, det har krampat och jag har inte kunna äta ordentligt :S känns lite bättre idag, ska göra lax snart så blir de matlåda imorgon :)

idag ska de på jobbet räkna varor, stackarná. vi har ju inte lite varor den här gången heller... gött att ligga hemma i soffan då :P
färgade håret igår hos ak, helt själv (nästan) och det blev vinrött eller nåt, skulle bli mahogny eller nåt sånt. men men det duger ett tag iaf . :P Skulle behöva klippa min lugg snart igen, växer ju som ogräs!

jag har väldigt svåt att bestämma hur jag ska göra, om jag ska försöka göra högskoleprovet men det är ju väldigt svårt och jag komer ju inte ihåg nästan nåning från skolan är inte så allmänbildad. :P

jag vill handla mat men inget är ju öppet här idag!! så dåligt. väldigt tomt i kylen är det nu..
nej n måste jag börja med maten, hade hade :)


igår flyttade malin hem, kommer sakna dig massor <3 :(
aah ledig helg igen, helt underbart. slutade 2 idag, åkte hem och la mig i soffan och slöade sen gick jag upp och duschade och hade spa behandling på mig själv, gött :P behövdes efter ett par hårda veckor. skulle bara velat haft en bastu här så hade min fredag varit komplett. ska laga mat och kolla på lets dance med yessica mys!

jag ska ju till sälen! det kanske jag inte skrivit, men vi är några på jobbet som har hyrt en åttamannars stuga och vi åker den 11e februari, ska bo i tandådalen!! åååh vad jag längtar efter att få åka skidor! :):) och så blir de väl några öl... heh. och afterski. vi är ett gött gäng som ska iväg så det här kan inte bli annat än bra.
och sen ska jag nog sluta på point också... men det kan jag återkomma med senare!
nu ska jag sitta framför brasan lite och sen städa lite, det är ju fredag och då måste man det för annars får man inge chips ;) haha.
ha en fin fredagkväll :D kram