Usch nu sitter ja På jobbet o är övertrött.. Sov en timme inatt. Och ska inte sova på dagen för ja ska upp halv 3 imorgon igen :-P ska packa, städa, och ta med massa grejor till sverige för ja flyttar ju hem snart :) nej nu måste ja På toa sen jobba, slutar snart:). Ska till mormor imorgon och hälsa på! Kanske sova där om ja får. Snart ja vi boka resa också.
åååh nu e jag så trött på att leta resor... jag orkar inte mer. hela dagen igår och idag, allt är svindyrt!! funderar på om jag ska sluta den 15e och åka iväg då istället.. får se vad ramona säger. nån som annars vet nåt bra billigt ställe att åka till nu?! :P

idag är jag ledig, ska skicka in sista pappret till usa och sen får vi se hur de går! =)

nej nu ska jag träna och sen kommer josse till mig och umgås :) haade hade!
heeejsan. hoppas allt är bra! här är de blött kallt och regnigt. det här är den regnigaste sommaren jag har vart med om på länge! det har inte vart mkt sol alls.. men det gör inte så mkt när man bara jobbar hela tiden.
nästa vecka har jag semester!! herregud så skönt. ramona o jag kollar på utomlandsresa, får se vart de bär av. jag har ju dock bara en veckas semester.. men bara man kommer bort härifrån. sen flyttar jag hem snart.

ja är så trött idag! var uppe halv 4 imorse, imorn ska ja upp halv 3.. så dags att sova snart tror jag, klockan är halv 7, kul haha. gjorde korvstroganoff nyss, gött mos :D

nu ska ja kolla på mammas pojkar elr va de heter hehe, inte så bra men de är så mysigt att sitta i soffan o njuta av ensamheten =) synne kommer om 8 dagar, sen flyttar andreas in hit. så vi lbir 3 tills jag flyttar.

förresten jag har ju en 1.20 säng här som jag ska sälja, nån som är sugen, bara säg till, använd i tre månader kanske!

nej men ha en fin kväll, :)