Good morgon! Vaknar till sol men det är så kallt ute, det är inge kul att gå ut då, men jag ska nog ta mig till gymmet senare.. Ska bara äta frukost. JAg harju ingen musik bara för jag smartot har glömt min mp3 sladd hemma i Sverige :( och jag har inga batterier kvar! typiskt.

Färgade håret igår med Malin, jag färgade hennes utväxt och hon hela håret på mig, blev nöjd. Har lite fläckar i pannan bara :P Men det löser sig ;) Försvinner väl snart hehe.

Imorgon är de lördag, börjar kl 4 då, (för 3e gången den här veckan!) skönt att jobba sent idag, behövde sova. Sen börjar jag 11 på söndag. Så är de ju eurovision på lördag men vet inte om jag har lust att kolla för sverige är ju inte ens med!!! dåligt.. har nog aldrig hänt förut känns d som :P men får väl hejja på norge i värsta fall ;)

nej nu är jag hungrig, mat sen gym! hade hade :) saknar er hemma!
Nu är det inte många timmar kvar, sen åker jag och Becca till Norge. Ska bli lite skönt att komma hem till alla mina vänner där :) saknar dom! Nu har Malin flyttat upp igen, så de kommer bli så bra så :D
har hunnit med massa grejor här hemma, matteprov, intervju, träffa mormor, mummo och farfar, mina vänner. men det är även många jag inte hinner träffa och så är det jämt. vissa tar det lite hårdare, men då kan man ju ta tag i det och komma hit för att träffa mig tycker jag, fast jag kanske inte är värd de pengarna. men jag är iaf glad att jag kom hem och hann med massa :)
sen är de ju alltid lika skönt att träffa min älskade pappa. det kommer bli jobbigt när (om nån vill ha mig) jag åker till usa och jag kommer inte va hemma på ett år!

nu ska jag laga lunch snart, såg att de fanns lite köttbullar i kylen som jag tänkte nalla :P ikväll ska jag handla massa god mat i charlottenberg! det rä kul :) blev en dyr resa, bensin är inte direkt så billigt så de blir ju minst 1000 kronor på de varje gång. och maten, och alkoholen ;P har köpt en platta öl att ha med mig!

sooofia, nu får du fixa din ansökan till usa så VI kommer åka tillsammans :)

japp nu bär det av till Örebro på Intervju angående Usa! wish me luck hehe. hoppas det går bra, är ju inte såå flink på engelska än ;) men det kommer väl snart, hoppas jag ;P sofia och becca är med iaf som moraliskt stöd. sen blir de väl en runda i fina örebro :) så mysigt där på sommaren!

nej nu åker jag till becca sen ska vi hämta sofia i vingåker, där ska ajg visst träffa vingåkers kaxigaste hund?! haha coolt. ha en fin dag!!