Heeeeeej ååååh vad jag är lycklig :D NY är verkligen så underbart som alla säger!! Igår var vi på en "tour" vi gick av vid times square och gick runt.. sen åkte vi vidare i bussen och den stannade på vissa ställen, t.ex där thw twin towers stod, de håller på och bygger upp igen och de ska göra nån sorts begravningsplats runt och sla skriva alla namn på de som dog.. vi åkte runt i några timmar sen åkte vi tillbaka till New jersey.. idag när vi hade en class, så fick vi reda på en trevlig överraskning. vi har vart uppdelade i olika grupper i färger, jag är grön grupp och alla som är med där ska till washington. så vi har fått poäng och idag sa de att min grupop har vunnit!! så vi fick ett pris, som var: en resa till New York :D gå runt där själva i tre½ timme, blev sååå glad :D så jag och en till tjej (som ska bo i Redmond, 20 mikn från mig typ) åkte in, vi kollade på massaa grejor, forever 21 (4 våningar!!) m&m, köpte min kära starbucks frappucino, och sen det bästa av allt. Vi åkte upp i Rockefeller center (heter så va) ;P till Rock of the top elr nåt sånt, 67 våningar upp i luften, ascoolt, tog massa fina bilder! lägger upp när ja är hos framiljen i Seattle :)

Nu är de sovdags, jetlag fortfarande, kl är halv 5 i sverige o halv 11 här, imorgon åker jag tillbaka 3 tidszoner till.. :P sen så är de bara att vänja sig ;) längtar efter att träffa min familj :) sov sött!
hej tänkte göra en snabb uppdatering, vi kom ganska nyss fram till hotellet, gick igenom lite grejor.. är så TRÖTT efter 9 timmar på planet och kl är halv tio hemma men här är den 4 snart.. vi ska till ett mall och kolla lite, och shoppa kanske ;) elr så väntar jg till new york imorgon!! jaja starbucks och MAT är så hungrig, blir ju inga lyxmåltider på planet, så ligger oh har ont i huvudet just nu. trött kanske också. sorligt att säga hejdå till pappa becca o linda idag :( inga tårar spillda än..

snart kommer mina roomies som jag ska bo med i 3 dagar, spännande, jag är ensam för tillfället. ringde min värdmamma nyss också, ååååh vad jg längtar!! :D

nej nu ska jag möta dom! hejdåå

Hej hej! sitter nu här med min kära syster som gav mig ett jättefint halsband nyss som hon har gjort själv! det står samma citat som i min header :)

var ute på statt igår hade riiiktigt kul, dansade loss med Sofia, sen tog vi en middag på mcdonalds ;) sen cyklade jag hem. vaknade upp med världens förkylning och har mått dåligt hela dagen, men men inget kan stoppa mig :D imorgon drar jag till USA och är borta ett helt år, men oj vad jag ser framemot det! :)så vi hörs n'sta gång när jag är på andra sidan atlanten!

hade massa fina gäster här idag, släkt och vänner, kul att hinna säga hejdå till dom :) har packat färdigt min stora resväska (lindas) och den vägde bara 16 kg det är ganska bra jobbat. sen har jag mitt handbagage, med alla papper o sånt.. nej nu ska jag mysa med familjen. vi hörs! hejdåå