AH underbara fredag!! Det känns verkligen att man jobbar 5 dagar i sträck för idag så är man nästan helt slut i huvudet. Därför skulle de vara skönt att bara slappna av ikväll, men icke sa nicke- för ikväll ska vi fira Valborg, en dag för tidigt. Vi ska till en park, Golden garden, superfin, vi ska grilla o ha oss. och såklart dricka alkohol, men det får man ju inte ha här utomhus, så jag och emilie kom ju på den smarta iden att ha starbucks koppar! får se hur det går ikväll iaf.

idag har vi gått runt green lake, det har vart soligt o härligt o barnen har vart glada, så det har varit en bra dag hittills. nu ska båda barnen sova, la precis chloe o hoppas på att hon somnar snart, hon reser ju sig upp hela tidne nu så det ör ganska svårt att lägga henne. men abby är nog trött för hon har gått runt hela (okej halva) sjön, och vi har sprungit mycket så hon sover nog gott.

jag vill sova också men vågar inte riktigt det, men jag kan sitta här o slappa i soffan, för idag är jag helt slut :P mer slut än vanligt. efter jobbet blir det göra sig iordning o sen paarty.


HA EN UNDERBAR FREDAG!!
oooh no, mitt lösgodis börjar ta slut, jag som varit på sparsam (eller inte) nu får jag vänta ända till Juni tills nästa påse kommer MED MIN FAMILJ!!  woho! nu ska jag iväg på klass, och det ÖSregnar här, tror regnet har väntat lite för länge idag för det är som att hela himlen kommer ner :P

HAJHAJ
Sååå var det onsdag idag! Denna dag började rätt bra, vi badade, åt frukost, sen åkte vi till Emilie och hade playdate. Men då var ju C inte på sitt bästa humör utan grät o grät, jag tror hon har lite ont i magen eller nåt. men så sov hon iaf. och ja resten av dagen har väl flutit på, inte nån höjdardag. men man kan ju inte alltid ha bra dagar som sagt. nu är de 3 timmar kvar tills jag slutar, sen har jag & Emilie klass ikväll, de ska faktiskt bli skönt. när vi är där så är de inget annat som stör eller nåt.

Igår skypade jag med Becca, och Matilda som bor i NY just nu, de båda pratar om att komma o hälsa på mig :D helt underbart kul skulle de vara!!

och idag är de sju månader sen jag lämnade sverige, helt sjukt är det!

Nu ska jag slappna av lote och kramas med hunden som ligger o snarkar bredvid, och prata med fredrik! haaaade fint!


matilda


becca