Ann Andrist

walk around green lake
AH underbara fredag!! Det känns verkligen att man jobbar 5 dagar i sträck för idag så är man nästan helt slut i huvudet. Därför skulle de vara skönt att bara slappna av ikväll, men icke sa nicke- för ikväll ska vi fira Valborg, en dag för tidigt. Vi ska till en park, Golden garden, superfin, vi ska grilla o ha oss. och såklart dricka alkohol, men det får man ju inte ha här utomhus, så jag och emilie kom ju på den smarta iden att ha starbucks koppar! får se hur det går ikväll iaf.

idag har vi gått runt green lake, det har vart soligt o härligt o barnen har vart glada, så det har varit en bra dag hittills. nu ska båda barnen sova, la precis chloe o hoppas på att hon somnar snart, hon reser ju sig upp hela tidne nu så det ör ganska svårt att lägga henne. men abby är nog trött för hon har gått runt hela (okej halva) sjön, och vi har sprungit mycket så hon sover nog gott.

jag vill sova också men vågar inte riktigt det, men jag kan sitta här o slappa i soffan, för idag är jag helt slut :P mer slut än vanligt. efter jobbet blir det göra sig iordning o sen paarty.


HA EN UNDERBAR FREDAG!!