HEJ! Nu är jag färdigpackad och redo att åka! Ska bli så underbart! Idag har vart en såå skön dag, har tvättat, umgåtts med Sandra och hennes värdbarn, vilat (fortfarande superförkyld) och sen har jag umgåtts med Madde hon kommer jag sakna nu när jag åker iväg 10 dagar! Men tiden går nog fort tror jag. Tyvärr.

Jag är pp tidigt imorgon, planet går kl 10 och vi är framme på Hawaii kl 6 på kvällen Mellanlandar i LA, så det blir en lååång resdag. Vi har mycket planerat på första ön, Kilauea där vi ska bo ska vi cykla runt ön kolla på vattenfall, snorkla tror jag var där,och ja massa grejor. Sen nästa vecka nån gång flyger vi upp till Honolulu och bor på Hostel och har de bra! Sen kommer ju Rebecka våran sista dag så henne ska vi hinna med att träffa!'

Nej nu ska jag sova, Sandra sover här så vi inte försvoer oss, ;) SOV GOTT, vi hörs på HAWAII!!

Aah jag hatar att vara sjuk! Näsan rinner konstant, så nu är jag helt röd runt näsan och har ont för jag snyter mig hela tiden, skitsnyggt, verkligen!
Idag har vart en riktigt bra dag! Träffade Sandra imorse, som idag fyller 22 år, grattis!! Ska dit ikväll och fira :) VI gick till storytime där Johanna var redan med sitt lilla värdbarn. VI satt och och lekte ganska länge, drack kaffe från starbucks, livet e bra gött ibland ;) sen gick vi hem och Abby somnade direkt, matade Chloe och sen la jag henne. Kunde tom ta en promenad med hunden idag för min värdpappa var sjuk, så då passade jag på med de under napen. Solen sken och det var 12 grader idag tror jag, underbart! Men sen när jag kom hem var jag helt slut för jag mår inte sååå himla bra :P ska alltid överanstränga mig. Imorgon struntar jag kanske i klassen.. Vill må bra på Hawaii! Nu är det en arbetsdag kvar :):)

Nu ska jag nog vila lite, imorgon blir det packa för hela slanten, tidigt fredag åker vi till flygplatsen!! AAAAAAH :D


Sandra -
Just nu sitter jag i soffan och är förkyld, IGEN! Hur kan de hända jag var ju sjuk förra veckan!! Går ju fortfarande på penicillin men har bara idag och imorgon kvar. Jaja, bara jag blir frisk tills på fredag när vi åker.

Idag har jag lämnat Abby på skolan, sen åkte jag och Chloe hem och Rebecka kom ver med sin lilla kille, elr han är 2.5 år så inte så liten! Han lekte sällt, vi åt lunch tillsammans och sen åkte de hem. Jag har precis ätit lite tårtrester, fasen jag som ska skärpa miiig!! Det går inte när det står goda saker framme, därför kastar vi ganska mycket som är gott :P BRA.
Har class ikväll med Anne, den slutar hal 8, sen ska jag skynda hem och så börjar OTH ikväll och efter det är de Hellcats! så två bra program efter varfandra. Igår var det GG Gossip Girl premiär också, och på torsdag är det greys, herregud vad upptagen jag kommer vara!!

Nu ska jag nog städa upp lite här, ska downtown och hämta upp Diana och Abby snart, sen slutar jag! Haaade :D