Idag ska jag och Karin på Beady Eye, det är den förredetta Oasis medlemen som spelar, Liam Gallagher. Ska bli spännande, kan en låt med dom, haha.

På fredag är det The kooks som jag längtar sjukt mycket efter!! De är så sjukt bra. Synd att min kära A-K inte kunde va här och uppleva det med mig.
Och nästa vecka hade det vart the end konserten med foster the people och massa andra artister, men den missar jag ju, för jag åker ju till Florida. Aja, disneyworld är vä ganska så mkt bättre?! :)

Idag har vart en bra dag, vi var och simmade imorse med Rebecka, sen åkte vi hem för lunch & nap, och nu är vi på biblioteket och läser böcker och ritar. Ska hem snart då jag slutar, då blir de gymmet och ikväll dt för att säga hejdå till Carro som åker på torsdag. Fullspäckad dag! Jag behövde ha lite ledighet kände jag för nu har jag massa ny energi! Och vädret är ju inte dåligt i Florida som de är bara en vecka kvar till!!

haft en helt fantastisk helg i bergen, åkte till Mt. Baker och åkte skidor. i regn. men får man kanske räkna med när man åker i november.

men iallafall, KOLLA HÄR vad som hände inatt. jag gick och la mig vid halv 5, hehe lite för sent, men iaf så vaknade jag vid halv 7 av att hela stugan skakade!! Det var nämligen storm ute och det blixtrade och ja helt sjukt ute, så vaknade jag upp med hjärtklappning för ja, ni ser åp bilden, ett träd som blåste ner på oss, PRECIS där jag, karin och rebecka låg och sov. precis vid våra huvuden, alltså om taket hade gått sönder hade de gått riktigt illa....
lite läskigt, men vi mår bra och ja :) det va iaf de värsta ovädret jag sett på länge.

dags att sova jag avlider av trötthet! godnatt