Sitter på barnes&nobles med Rebecka just nu, Rebecka tar en power nap medans jag läser min bok. Åh va det är underbart att vara ledig idag! Vi har vart ute och gått, ätit på yogurtland (mycket billigar än menchies!!) tagit kort vid UW äntligen. O gått till uvillage :) snart ska vi hem så blir de trick&treating med ungarna, sen vet jag inte vad som händer efter.
Denna vecka kommer gå fort för imorgon är de redan tisdag! Och jag har 6 gånger kvar av klassen :D

Igår såg vi på tre filmer hos Jason och rob, mysigt men de blev nästan lite för många;) men nu ska ja läsa vidare hojhoj :)Sjukt bra helg! Halloweenfest, jag, Rebecka och Kakan va Grey's anatomy och gick och gav ut shots till alla, med sprit i ;)

Idag är det halloween jag är leeeeeeedig för Diana är hemma! Så nu ska Rebecka komma hit, som också är ledig! Så ska vi nog ut i solen :)
Ah, sitter hemma i ett rent hus med nästan all ren tvätt vikt, har bara en maskin kvar, solen skiner och jag slutar tidigt idag! Så himla underbar dag. Åkte och lämnade Abby vid 9 imorse, för de skulle på en skolutflykt till biblioteket, så det var skönt. Åkte direkt till Karin och så hängde vi där en stund, drack kaffe och sen gick vi en promenad. Vi gick runt i Ballard, market street, gick till den nordiska butiken och kollade på alla svenska grejor. Har aldrig varit såhär svensk som jag är nu, haha lite kul. Pratade minnen och de va mysigt. Gick vidare i solen, kollade på alla fina träd som ändrar färg nu, orange, grön, gul, röd så himlans fint.

Sen åkte vi hem vid 12, åt lunch, och nu ligger Chloe nere för sin nap. Och jag viker tvätt, kul torsdag :P men jag känner mig riktigt glad idag :) igår va en mindre bra dag, därför känns de nog extra bra idag ;) och ikväll ska vi upp och kolla på kostymer, halloweenkostymer. måste komma på nåt, vi har två dagar på oss.. heh. sen ska vi ha ett smyckesparty här ikväll!

OCH imorgon är det fredag redan, herregud vad tiden gick fort denna vecka!
Jag älskar att bara hänga med Chloe, annars håller hon på och bråkar med Abby så. Idag är hon så glad när hon får all uppmärksamhet :)