Imorgon åker vi till mexicooooo!!!
Cabo san Lucas, en hel vecka! Kommer inte kunna använda mobilen, för vi befinner oss i ett annat land.

Så ikväll blir det till att packa, och förbereda för vi ska va på seatac kl 3.

Ha de fiiiint!

Oj! Jag har ju glömt bort min blogg helt!!! Förlåt.

Helgen som var (COACHELLA) var helt underbar, vi lyssnade på bra musik och dansade och njöt av solen (ele njöt vet ja inte om man kan i 45 grader) men iaf så va de skönt att se solen.

Veckan har ja jobbat, Diana är iväg på ett spa så de är jag och Brian och tjejerna, och ikväll kommer hans föräldrar från Arizona också, ska bli kul!

Sen så åker vi till Mexico på söndag!!! Aaaah, hallelujah en veckas semester!
Nu vakna ungarna, dags för frukost!

Onsdag idag, och imorgon ar det ''fredag'' for det ar min sista jobbdag, eftersom vi aker till san francisco pa kvallen, och sen aker vi bil hela natten, tills vi kommer till indio, coachella! aaaah. jag har inte langtat sahar mycket pa lange. (forutom nar emilie kom hit)
det ar sa sjukt manga bra band sa jag har gatt och lyssnat hela eftermiddagen och hittar ny musik hela tiden. men grejen med konserter ar val att hora nya latar och nya artister. :) det kommer va ca 40 grader pa dagen och 20 pa kvallen, sa antagligen kommer vi smalta :P tank allt folk och sta och trangas dar. kommer bli kul :P
sa ikvall kommer karin hit och ska packa, vi tar med min lilla vaska bara. shorts och linnen ar allt som behovs :) harligt med sooool och bra musik och ol. kommer dock inte kunna anvanda mobilen sa mkt for vi har ingen laddare elr uttag. men jag klarar mig nog gansak bra, masta komma ihag att ladda min lilla party kamera!
nu ska jag packa lite, sen vaknar chloe da tar vi nog en promenad till bibblan!