Dag börjar jag kl 12, solen skiner och det är asskönt sitter i tshirt på altanen. Jobbar till halv 8, sen kommer Pär och ska lämna sin väska, sen kommer Silje över och hälsar på :) måste dock lägga mig tidigt, imorgon blir de upp kl 5 för mitt sista dubbelpass först på point och sen avsluta på Uc. Hem och sova, sen upp tidigt på fredag för mitt sista(!!!) arbetspass. Ska bli lite sorgligt men ser så framemot London!!!

Vakna 7 imorse för min kropp är ju inställd på att gå upp kl 6 varje dag, åt frukost sen somna ja på soffan till 10, min kropp à nog slut :P

Sitter ch lyssnar på coachella musik försöker tagga upp för jobb ;) hade fint :D

Sitter och längtar tillbaka till Mexico..
Tisdag idag,jag tog ledigt från mitt morgonpass för jag kände att jag inte orkar jobba dubbelt mer. Jag är helt slut i kropp och själ så jag får väl ta och lyssna på min kropp. blev erbjuden dubbelt imorn med, men sa nej :P pengar är inte allt. ska träffa en vän imorgon kväll också som jag inte sett på 2 år, ska bli riktigt kul!!
 
sen är det bara torsdag och fredag kvar, på upper crust.. fredag åker jag och pär till karlstad, han åker vidare till kholm och jag stannar över natten där för jag kommer vara helt slut på kvällen! åker till karin på lördagen, sen kommer hon med mig till kholm på söndagen. då har jg min vecka att fixa alla olika saker jag måste göra innan london kommande fredag.
börjar närma sig nu, ska bli riktigt roligt!!!! hoppas vi fårjobb :)
 
nu ska ja laga lunch och göra mig iordning för jobb, idag är jag rydd! yay..
 
haaaaade