men oj såg att jag helt glömt bort att blogga! min bloggapp på mobilen har slutat att fungera helt så får skylla på det, det är ju därifrån jag brukar skriva. får se om jag kan installera om den på nåt sätt eller nåt.
 
livet är som vanligt, det börjar närma sig slutet för mig, 24e juli är ju min sista dag, jag vill verkligen inte åka hem än.. jag har ju börjat tycka om personer väldigt mycket här, vissa mer än andra. vilket kanske inte är så bra, men jag är hellre glad nu och saknad får jag ta hand om senare.
 
imorn är de torsdag, får se va ja hittar på med chloe. hoppas på sol. idag va de jättefint väder här ch vi va ute hela dagen, det märktes på abby runt 7 för hon bröt ihop helt av trötthet. så ja la dom vid halv 8 och båda somnade på stört.
 
nu ska ja fixa iordning lite här och sen göra lite mer i min scrapbook, som nästan är färdig!
 
hoppas allt ä bra hemma :)
 
 
Sondag, Riktigt seg dag idag, jag har inte gjort myckt alls, vaknade vi halv 7 imorse och kunde inte somna om. Vi sov over hos Karin, sa vi gick upp och at frukost och sen bar det av till Queen Anne, dar jag har napat och bestallt hem pizza. Blev tillochmed en liten promenad till Starbucks och satt i en park en stund,.
Helgen har vart riktigt bra, fredags kvall gick vi ut pa Lindas och sa grattis till var van Kyle som fyllde 21, riktigt full var han men det ska man val vara pa sin 21ars dag :P akte hem ganska tidigt, och vaknad upp pa lordagen och inte var bakfull! woho :P Jag och Karin akte till Fremont Fair dar det var en solstice parade, riktigt kul var det. Det skulle vara massa manniskor som cyklade nakna ocksa fast jag tror att vi ko lite forsent till det, men vi sag lite random nakna folk overallt. nastan sa att man blir generad :P efter det akte vi hem till karin och forberedde for en BBQ hon skulle ha lite impulsivt. Kopte massa gronsaker och jordgubbar och gott, ah vad jag alskar mat alltsa.
Sen gick vi ut pa Lindas igen for var andra van, Alexs fodelsedag. Denna kvall blev jag riktigt borta, tror de beror pa att jag tog en whiskey shot vilket var valdigt dumt, men men vad gor man inte for sina vanner :P.
Avslutade kvallen med hot mamas pizza, pesto pizza sjuuukt gott.
Imorgon ar det mandag och vi har gympa sen aker vi hem till karin, hoppas pa att det ar soligt imorgon.
Nu ska jag njuta av sondagskvallen med B, innan det ar dags att sova :P hojhoj
Jag och annakaaarin

Grattis älskade pappa, är så glad att du mår bättre och att jag fick prata med dig på Skype. <3