Fredag! Ah vad jag älskar att skriva det :D Har haft en superbra men konstig morgon, Chloe vaknade när jag vaknade, så vi satt och åt frukost och hade det mysigt, sen klädde jag på henne och jag fixde i tjejernas rum och sorterade gamla kläder som har blivit för små osv. Sen gick vi ner och lekte och jag tvättade. Sen helt plötsligt blev klockan 11 och Abby var fortfarande inte vaken. Hon har haft feber i några dagar nu så det är väl inte så konstigt kanske. Men då kom hon upp och jag gav henne frukost. Nu är klockan 12 och Chloe sitter och äter lunch. Så denna morgon har det inte hänt något speciellt. Får se om vi hittar på något i eftermiddag efter nap.

Ikväll var tanken att vi skulle gå ut, men karin är visst sjuk så vi får se! Hanna är iallafall alltid på :)

Jag har spelat väldans massa diablo 3 de senaste dagar, och det är kuuuul. Jag har fastnat för det. Igår åt vi Pho, nudlar med kött. Mmmmmm.

Nu ska jag lägga Chloe för nap, hörs!
Idag har vi en chill dag hemma, for Abby ar sjuk. Hon hade over 100 i feber forut. Det mest anstrangande vi gjort ar gatt till affaren och kopt glass och pizza. haha. sa vi har en riktigt bra dag. satt pa film ocksa. staderskan kom idg med sa nu ar det rent och fint!
Idag ska jag aka och traffa min granne som ska aka hem imorgon, hon var aupair har i tre manader men det var inte riktigt hennes grej tror jag. att vara aupair passar val inte alla!
efter det ska jag till gymmet, sen hem till jacob och spela klart diablo 3, spelade det igar nagra timmar, det ar bara en beta version men lika kul anda :D efter det blir de nog bar!
imorgon ar det freeeedag hallelujah :D
Igår var jag, Karin, Rebecka och Jacob på en gun range. Riiiktigt kul var det!! Vilken adrenalin kick det var, att hålla i pistolen, trycka på avtryckaren och träffa det man siktat på, det kan jag göra om!!
Vi sköt en 45 mm kaliber och en night hawk elr nåt sånt :P Men riktigt kul att få prova på de! Jag sa det till Brian när jag kom hem att jag hade vart där, och då sa han det gjorde de när han gick i scouterna, haha?! I sverige lär vi oss knyta knopar och hugga ved, inte skjuta. Därför älskar jag USA ;)..

Idag så kommer Rebecka över med Riley, det ser ut att bli fint väder så vi kanske går till parken innan simningen, sen åker vi hem för lunch och nap. Funderar på om jag ska ta en nap också, sov inte så mycket inatt.

Snart är det helg och vi får se vad vi hittar på, inget som är 100% än för här sparas det pengar till taxen som det aldrig sparats förut! Kul att spara ihop till allt det och sen bara försvinner det lika fort igen. Men men, sånt är livet som aupair, 648$, det är bara att jobba igen.

Nu ska jag upp och tömma diskmaskinen och laga frukost! hojhoj