Kul att ja vaknar 7 på min lediga dag. Men de betyder att ja kan få mer gjort. Tillexempel ut och springa, de är fint väder och 7 grader. Ska bara ta mig upp ur den varma sköna sängen :) Rebecka har redan åkt till jobbet, hon jobba över igår stackarn :p. Ingen sömn där, känns som ja får massa sömn för ja somnar ju vid 10 varje dag. Ha.

I helgen vill ja hitta på något kul! Rebecka är ledig i två dagar och jag med, kanske. Sa att ja kan jobba extra om de behöver. Vilket de nästan alltid gör :P

Nu ska ja dra på mig träningskläderna, kommer inte ihåg när ja använde dom sist :p

Åh ja måste fråga om jul på jobbet också! Ja vill ju hem och fira med familjen.

Vi hörs!

Ny vecka, Nya kl 6 pass :P härligt. Igår va jag iaf ledig och Gud så ja njöt. Ja och Karin städa lägenheten och vi åkte till westfield och jag kolla på när hon shoppa.
Kulkul ;)

Tänkte prata med de på jobbet om hur de vill att man jobbar i jul. Hade vart kul att få fira med familjen!

Vår lägenhet är SVINkall! Det är tilloch med varmare ute. Kul.
Står på en full buss igen, happy monday!

Kul att jag fick lön idag och ligger redan minus för jag betala hyran idag. Har council tax, el och internet kvar att betala. Och busskort :p jaja bara en månad kvar till nästa lön. Då har jag iaf pengar när Brandt är här.
Tacka Gud att ja åkte till Norge i somras annars hade jag inte haft råd med detta. Jag får tänka som Rebecka sa att vi har en fin lägenhet ;)

Jaja sluta tänka på detta nu, idag är de fredag och jag ska va glad!