Fredag kväll, jag började kl 4 inatt så sov jag en stund på dagen, var helt slut. Skjutsade Rebecka kock till lilleström för hon skulle hem. Åkte hem och gjorde min sista storstädning här i kollektivet så nu är de rent och fint, och bäst av all - tyst :D alla har åkt hem till Sverige så i helgen är de bara jag och Pär.

Imorgon ska vi grilla vid nordbytjärnet , avskedsfest för mig och Sarah, så ska vi gå ut på kvällen.

Herregud, 4 dagar kvar. På tisdag kommer jag hem, bjöd över Shona på grillning (hoppas de är ok pappa ;)) och på onsdag morgon åker vi till London. Så de blir hem och packa om lite snabbt.

Det är jobbigt att lämna norge nu, jobbigare än jag trodde. Har träffat massa awesome folk här, Har ju faktiskt träffat dom varje dag på UC :P
Nu ska ja se på fångarna på fortet, och lägga mig tidigt, för imorgon blir de en springtur på morgonen!

Ha en fin fredag!

Herregud vad bra jag har sovit inatt, jag har fått lovisas säng för hon tog över Rickard och shonas säng. Börjarjobba om 2 timmar så tänkte laga fattiga riddare till frukost, och bara chilla.

Igår var jag ute med kocken i två timmar på pw och så sprang jag lite, 500 kalorier enligt pulsklockan :)) gött!

Våra nattvakter Kjersti o Camilla är i London och gu va ja längtar till nästa vecka! :) då ä de min och Rebeckas tur.

Solen ä äntligen tillbaka, men de börjar bli riktigt kallt! 6-9 grader på morgonen!! Usch.

Längtar efter min familj nu med :) snart kommer ja hem i två veckor!

Nu har jag bara 9 dagar kvar på uppercrust, 10 dagar kvar till jag åker till london och 26 dagar till jag flyttar till Seattle. Herregud vad tiden går fort! Just nu känns det som jag inte villl åka härifrån längre för jag har träffat så många bra fina människor dessa tre månader. Men jag har mycket kul att se framemot så det får gå bra :).
 
Idag var jag uppe innan 4, efter jobbet åkte jag hem till Emma som skulle med tåget till Stockholm så satt där ett tag och pratade , sen gick vi till tåget och sa hejdå. Jag gick hem och däckade i sängen, tog en liten springrunda och nu har jag nyss duschat. Nu ska jag till Mcdonalds för att äta glass (enda som jag kan äta där sen jag blev matförgiftad av en kycklingburgare) och sen jobba tidigt imorgon igen!
 
Åh tänk snart bor jag i USA igen. Home sweet home :D