Ann Andrist

Gott nytt år!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Eftersom jag kommer ha fullt imorgon på nyårsafton (sjukt att de ä nytt år snart!!) så tänkte ja skriva en lite sammanfattning nu när jag har tid.
 
Det första och bäsa som hände 2013 var att min underbara systerson föddes, Dexter. Det var kärlek ända från den dagen han föddes. Det är konstigt hur man kan älska en liten person så mycket. Fortfarande något som jag inte förstått.
 
Ett par månader senare så sa jag upp mig från mitt kära Starbucks i London. Skittråkigt att sluta där eftersom jag trivts så bra och träffat massa nya vänner, men tack vare pengabrist så var det dags. Slutet av Mars tog vi vårt pick och pack och flyttade hem till Sverige igen. Något som jag blev riktigt glad över är att jag blev employee of the month! riktigt fina ord fick jag av min chef.
 
April åkte jag tillbaka till Seattle och hälsa på i en och en halv månad! Som jag hade saknat det, och herregud va lycklig jag var att vara hemma igen. Åkte på Coachella,och efter denna månad bestämde jag mig (båda hjärna och hjärta) att flytta tillbaka till staden jag älskar. Min kära vän Anne gifte sig med sin man Elliotte denna månad också, och jag fick äran att va brudtärna! Såklart var jag den enda som grät?! Herregud. :P
 
Maj kom och jag flyttade in hos min bror i Norge på Laubakken. Gick tillbaka till mitt kära UC och träffade ännu mer awesome människor. Människor som jag kom väldigt nära och blev bland mina bästa vänner. Sommaren gick och jag jobbade i princip varje dag, umgicks en heldel med min bror, mina fina vänner i Norge och hann nån tur till Sverige. En hel vecka spenderade jag i slutet, då min fina vän Sarah gifte sig. Bröllop är så otroligt känsloframkallande, och jag är rätt så känslig så endel tårar blev det väl. Hann med en camping semester med familjen, utanför stockholm. Supermysigt! Denna månad gifte sig även Therese och Henrik!
 
Sommaren började gå mot sitt slut och även jobbet i Norge. Dags att säga hejdå (IGEN) till alla underbara människor. Herregud min sista dag , kändes som mitt hjärta gick lite i kras, hur kan man kommer människor så nära på så kort tid?! Jag och reecka körde hem till K-holm iaf och dagen efter tog vi flyget till London. Där spnderade vi en helg med många gamla vänner, och denna gång hade vi pengar! Supermysigt var de :)
 
Efter Augusti var de bara fullt ös medvetslös och planera för flytten hem till USA igen. Umgås med vänner och familj va de enda som stod på listan sista månaden. Sista veckan innan flytten så bodde jag hos Linda, Teo och Dexter. Herergud att säga hejdå till D var det jobbigaste jag gjort på hela året.
 
Tänk vad skönt det hade varit om man hade kunnat vara på alla ställen man vill vara samtidigt, då hade jag aldrig behövt sakna nån! Fast det är väl bra att göra det med tänker jag, lyckan som uppstår när man träffar dom nästa gång går inte ens att beskriva!
 
Sista månaderna detta år bestod mest av plugg och komma in i det igen efter 5 år av jobb. Vilket gick bra och resulterade i A i alla ämnen. Nu gäller det bara att hålla de uppe :) 6e Januari börjar de igen, ska bli kul med nya klasser!
Jag hann med en Chicago resa (gratis boende!) måste utnyttja sina kontakter, en hel del konserter (pink, of montreal, deck the hall ball) musik är något jag känner är otroligt viktigt och lägger mer än gärna pengar på. Har redan några planerade nästa år :)
Var även på min första american football match! Skitkul och riktigt spännande!
 
Imorgon är de som sagt nyårsafton och vi får se va det har att erbjuda! Jag ska spendera den med alla mina underbara vänner här i seattle! Sen får vi se vad nästa år har att erbjuda, men jag hoppas och tror på att de blir ett ännu bättre år än 2013! GOTT NYTT ÅR!