Fint folk på jobbet, Simons sista dag på ph så jag bjöd honom på choklad ;)

Annars jobbar jag varje dag, börjar kännas nu, jag är ledig på fredag så då ska ja ta de luuuugnt och sova. Börjar 6 hela veckan, skönt att få lite rutin iaf :) imorn blir de nog Oslo med Matilda och Hanna!

Är på timebussen nu, älskar att de ä wifi på den, ska hem och laga lite middag nu sen blir de tidigt i säng, ä helt slut nu.

Hade fint!

Igår var jag hos Rebecka efter jobbet, vi lagade lax och potatis med gräddfil. Det blev de för lax är väl de som är rätt så billigt att köpa här i Norge och vi är fattiga. Åh vad de hade vart skönt att få min lön nu, men två veckor kvar.. Då blir de gött kött :D hoppas jag får jobba lika mycket av den resterande tiden som är kvar, ser inte ut så på schemat för tillfället men ska försöka fixa de :)

Idag blir de jobb kl 12, kommer va supermycket att göra ikväll, härliga fredag. men då går tiden fort iaf.

nu blir de frukost efter en liten springrunda, är nästan ensam hemma idag, alla andra jobbar och är påväg till Sverige!
Förresten så boka ja min flygbiljett till Sthlm igår, 6e augusti åker jag och Rebecka (300 kr bara)!! superbilligt.
sen blir de camping och bröllop, härligt :D

hade fint!

Igår blev de Skype med Linda, prata lite om semester och så i augusti :) funderar på att boka min flygbiljett den 6e augusti till Sverige, kostar bara 300 kr just nu!

Annars då? Jobbjobb, kolla kalendern nyss, 17 dagar i sträck ;p haha har ingen koll alls på hur mkt ja jobbar, men pengar pengar. När ja har en dålig dag på jobbet tänker ja bara USA så är de löst, då taggar ja upp igen ;) nu är de kaos på flygplatsen, sommaren har börjat woho :)

Jobbar halv 12 alla dar denna vecka, förutom imorn när ja slutat halv 3 då ska ja träffa Rebecka :)

Ne nu ska ja upp o ta tag i livet! Haaade :)