Nu har fina familjen precis åkt hem till Katrineholm. Vi har ätit påskmat och kladdkaka och ännu mer påskgodis! Fortfarande mätt så ikväll blir det bara mackor eller nåt till middag.
 
Jag har haft det helt underbart hos Linda och Teo (och Dexter.) vi har ätit god mat och myst massor. Tv kvällar i soffan och lagt oss tidigt, t.o.m somnat i soffan två kvällar, haha. Så nu känner jag mig utvilad och redo för nya äventyr :) 
Har nyss skrivit ut mina boardingpasses, imorgon går flyget kl 14.20 från Arlanda och jag landar i Seattle 17.45. Hoppas jag kan sova lite på planet iallafall, vilket jag tvivlar på för jag kommer vara så exalterad :D Imorgon får jag se min familj på andra sidan jorden igen! :)
 
 
Nu ska jag gå och njuta av sista kvällen här, packa lite kläder som jag har tvättat så de inte luktar spyor ;)
 
Ha de fint så hörs vi när jag är på andra sidan jorden :D Hojhoj!
 
 

Är i Stockholm och njuter av fint sällskap :) åker till USA om 5 dar!

Nu är jag hemma igen i Kholm.. I ett tomt hus. Rätt så skönt efter ett par hektiska dagar, Ida kom och hämtade mig på skavsta igår tacktack :)

Idag har jag packat upp, det mesta iallafall, kastat kläder och ska ge bort massa. De här är de bra med att åka bort, jag köper nya finare grejor coh när jag kommer hem har jag storrensning i garderoben ;)
Sen håller jag på att tvättar en maskin med kläder, jag har bastat och nu har jag precis ätit frukost, knäckebröd med ost och en med ägg. Jag kommer äta upp hela osten här, jag har saknat de så sjukt mycket.

Idag ska jag nog träffa Theres och mormor, de är på IKEA så ska ringa dom senare. Mummo ville ses så om jag hinner ska jag ta en sväng dit, Tuula är där med. Imorgon kommer Madde, åååh så mysigt :D ser framemot de jättemycket. skönt med sällskap här!

Tisdag får jag träffa dexter!!!! AH :D