Tjenamors. Sitter nu här i Norge och har nyss ätit frukost, flingor som jag lever på fr tillfället, måste bli bättre på att laga lite mat alltså :P Men bröd och flingor är så gott.

Iallafall så började jag jobba igår, börja 12 sluta halv 8, då var jag lagom trött i benen. Satt och vänta på bussen, kom hem 1,5 timme efter jag sluta.. inte ok, så idag lånar jag Axels cykel och cyklar till gardermoen. jag ska ha rebeckas cykel sen, men hon vet inte vart nyckeln är :P

annars är de rätt så bra, har inte fått nåt rum här än, de är en tjej som flyttar ut den 1a så ja de blir väl då. Så nu lever jag fortfarande i en väska, underbart. Men jag kommer nog få jobba en hel del så det är okej.
Träffa Annakarin igår, och massa andra gamla vänner, så underbart :D det är de bästa med Norge, alla svenskar som stannar kvar som jag kan komma tillbaka och hälsa på ;)

Nej dags att göra sig iordning, ha en fin dag :)
Nu var jag tillbaka i Jessheim igen då, bor med Pär denna gången så vi lämnade katrineholm och familjen igår, hämtade upp rebecka påvägen i örebro. kom hit vid 9, packade upp och jag satt och pratade med Shona och Rickard. Var helt slut så gick och la mig i Pärs säng :P Har inte fått mitt rum än, det är en tjej som flyttar ut den 1a så jag tar hennes plats.

Annars är de mysigt här, ett gym har dom, bastu, det ända som känns lite jobbigt i år är att jag inte har en bil.. Måste ta buss eller cykla.Ska bli så kul att träffa alla jag jobba med sist, det är rätt så många som kommer tillbaka! :D

Nu ska ja göra mig iordning för att åka tillbaka till Gardermoen. hojhoj
Fredag! Denna vecka har gått fort, men har hunnit med allt jag velat göra. Skickat in alla papper till USA, fixat pass, ringt CSN och umgåtts med vänner. Idag har jag hälsat på pappa och Sarah på sjukhuset, kopierat papper och nu har jag bokat biobiljetter till mig och Lucas ikväll - fast and the furious 6, hans födelsedagspresent från mig :)

Har packat väskan också tror jag, är väl inte helt färdig men imorgon kommer alla gäster och jag ger bort mitt rum så bäst att få allt ner idag.

På måndag kl 12 börjar jag jobba iallafall, så på söndag bär det av till norge med Pär. Har ingen bil denna gången, så i år blir det till att cykla oavsett väder (ibland buss då såklart) fast det gå rju tyvärr inga nattbussar när man börjar kl 3 på natten.

Ikväll kommer Linda och Teo, och lilla dexter såklart :) de ska sova hos mummo. Imorgon börjar bröllopet kl 4 så vi har hela dagen att umgås :) ska bli mysigt!

Hoppas allt ä bra med er, jag är glad jag :)