Äntligen fredag! Sitter på bussen och är påväg mot cap Hill där jag ska bli bjuden på middag av Brandt :)
Sen ska vi träffa rebecka och Frida! Kommer bli en bra helg :)

I helgen ska ja plugga till 1000, har fortfarande massa att ta igen från veckan men nu får ja iaf inte massa nya läxor innan ja är färdig med en :P

Ha en fin helg! Skype med familjen hemma i helgen?
Coachella var underbart, men nu är ja så sjukt stressad och ligger efter i alla ämnen i skolan. Försöker komma ikapp, men hinner bara med uppgifterna som ska va klara för dagen för sen däckar jag på kvällen, är fortfarande helt slut efter helgen. Hade prov i tisdags som gick åt helvete, har prov på 4 kapitel på måndag så får väl plugga de hela helgen... Matten är svår, och matteläraren är ju inte till stor hjälp.

Nu ska ja på möte på jobbet, sen är de tre klasser på rad. Slutar halv 3 så då bör de plugg. Jag vill ha helg så ja kommer ikapp!!!!

Ah min hjärna! :(
Hejhopp! Happy Wednesday. Idag var en riktigt bra dag, kul dag på jobbet och jag fick mycket gjort. Nu sitter jag och går igenom läxorna innan jag åker till Coachella. Så nästa vecka kommer jag tillbaka Måndag kväll, och tisdag eftermiddag har jag psycohologi prov... Herregud säger jag bara. Onsdagen har jag en stor läxa att lämna in i Geografi klassen, och Torsdag har jag en inlämning i Psykologin.. Det känns inte alls som det är rätt tid att åka iväg, men det är inget att göra åt. Får plugga på planet hem från LA, men vet redan nu att provet kommer gå åt helvete -.- kommer ju inte hinna plugga nåt och de här hade man behövt plugga på 2 veckor iaf :P

Men men, nu ska jag ta och plocka upp här hemma, Brandt kommer över snart. Kommer sakna honom massa när jag är borta över helgen!

Hade fint :)