Sådär, en tand borta och gu vad skönt de känns. Fick kolla på den efter de tagit ut den och ja, de va ett stort hål och helt sne och vass var den. Den har ju skavt mot min kind rätt så länge! 

Men iaf så gjorde de inte så ont som ja tänkt mig, de la först på nån salva, och sen tog de spruta (de bad mig blunda för den va så stor :p) och det gjorde väl lite ont. Men sen börja de dra och de knakade och ja mest gjorde det väl ont i kinden för deras verktyg skavde emot. Men efter ett par minuter lyckades de få loss den. Jag tror att jag är för bestämd för att ens tänka att det får göra ont, jag var så bestämd att den skulle ut så de va inga problem. 
Nu är bara min kind helt bedövad och jag slutade precis blöda så ja slipper bomullstussarna. Måste vänta 2 timmar innan man kan äta o dricka. 

Nästa tand blir den 4e, dagen innan de så ska ja till Liseberg också :)) woho! 

Nu ska ja läsa min bok i solen och njuta av tystnad :D
Jag saknar dock Brandt redan efter en dag!Oj oj vilka två hektiska veckor det har varit. Brandt kom ju samma dag som möhippan var och efter det så har vi spenderat varje vaken och sovandes minut tillsammans :P Det har vart riktigt bra och lärorika 10 dagar som har vart här. Vi har vart i Älmhult, Karlskrona, Stockholm, Julita, Vingåker och ja lite i katrineholm. Det har vart fullt upp hela tiden, vi har nog bara haft en heldag hemma så då cyklade vi runt lite vid Djulö kvarn och kollade runt. Han har lärt sig rätt så mkt svenska, och han vill lära sig mer!

Idag är det exakt två veckor kvar i Sverige, och jag ska umgås med massa människor och släktingar innan jag åker hem. :) Mina sista dagar kommer ja spendera i Sthlm med Linda och Dexter och Teo, som vanligt :) Mysigt!

Träffade även Anna idag, vilket va superkul. vi tar årsuppdateringar när jag är i Sthlm ;)
Nu ska ja lägga mig, imorgon ska ja upp och dra ut 1 av 2 visdomständer, uffamej jag är nervös.

Nej, godnatt!