Idag var en riktigt bra dag! Imorse betalade jag tuition till skolan, 22,000 kr fattigare.. Men ja, so far so good. Sen hade jag möte med en advisor för att göra upp en plan för resten av min tid på den skolan.. Pratade om vad jag har planerat med min framtid.. Riktigt bra är hon. Jag har två matteklasser kvar, och sen är det massa andra grejor jag måste klara av, men nästa höst tar jag mina sista klasser. Det blev en quarter längre, för mina matteklasser är inte värda några kredits.. Måste börja kolla in Universitet också!

Annars så har jag umgåtts med Hanna idag, sen åkte jag och färgade håret! Gjorde bara en partial idag, så färgade utväxten typ :P Ska färga innan jag åker hem igen. Längtar till Sverige, varje dag!

Solen sken och det var ca 12 grader idag, riktigt vårväder, vilket har haft sjukt stor påverkan på mitt humör!

Nu ska ja lägga mig, resten av veckan är fullbokad med massa kul :) En mindre stressig vecka, jämfört med förra veckan! godnatt!

haha askul har jag haft..
 
Skickade precis in min midterm i humanity klassen, skönt att ha en grej klart. Imorn lämnar vi in våra essays och det ska bli riktigt skönt att få släppa det också. Känner att det är inte så mkt mer jag kan göra åt de nu, så jag är nöjd.

Var och s¨g Lego filmen nyss, skitbra! Riktigt rolig för alla åldrar, många vuxenskämt och ja, en riktigt bra film helt enkelt!

Nu ska ja ta ett bad, sen göra mig iordning och lägga mig tidigt! Imorn ska jag må BRA, för denna dag har inte vart så bra!
Godnatt alla :)


Lite bilder från helgen. Igår var de fest i bellevue så idag ligger jag på soffan och äter choklad...