Wow, lång dag. Kom hem nyss och klockan är halv 9. Jobbet är sjukt stressigt, det tog musten ur mig. Sen massa andra grejor efter skolan, gu va jag önskar att jag hade bil.

Ska lägga mig tidigt, imorn är de sista dagen i skolan innan långhelg! Hallelujah.

Lägger in en bild på vad jag saknar mest, alltid. :(

Nånting som jag tycker är riktigt fascinerande är att man kan bli mer och mer kär i en person ju mer man lär känna den!

Måste passa på att skriva nu när jag kan (innan finals) hur lycklig jag är! På torsdag är de thanksgiving, då ska vi säga vad vi är tacksamma för! Känns som jag nästan har för mycket :PHappy Friday! En klass kvar och efter skolan ska jag och Rebecka till IKEA for lite mat och julpynt (OCH GODIS) måste förbereda inför finals, vet att det kommer behövas en hel del då, och varför inte ha något gott ist för äcklig amerikansk choklad :P

Ikväll har jag och Brandt dejt night igen, det är skönt att ha det besätmt för det är väldigt lätt att göra annat men fredagar är jag altid helt slut så det är riktigt skönt att få slappa med honom och se på film och äta mat. Somnar alltid runt 10-11 :P Lördagen kör man all in istället ;) Tänkte kanske försöka köra en alkohol fri helg, eller bara 1-2 öl kanske för det är gott :P Köpte massa blue moon igår, vinter edition!

Jag har pratat lite med Jennie också och hon vill komma hit och hälsa på! De hade vart så sjukt kul :) Måste bara hitta passande datum.

Nu börjar klassen snart, ut i regnet :S blöh.
Haaade!