Nu sitter ja här på skolan i solen, njuter av de innan jag måste in och jobba -- där vi inte har några fönster!!! Plåga :P

Jag sov bara 5 timmar inatt, vet inte varför, men jag vaknade och var "pigg" imorse vid 5. Låg å läste läxa, blev inte ens trött då :P 

Men iaf, efter frukost så gick jag ner och gjorde en läxa så nu har jag en klass färdig innan helgen. 
Annars är väl livet rätt så bra, jag blir mer och mer kär i Brandt för varje dag som går :). Saknar pappa och alla hemma, men ska skypa i helgen :)

Nu ska ja ta och gå in till jobbet, lägger upp lite bilder här som ja haft på mobilen ett tag!

Gu vad jag alskar att vara ledig pa morgonen! Idag har jag vart pa skolan och haft mote med min grupp vid 9 imorse, riktigt bra gick de! Sen hem och har skickat in tva uppgifter som ska vara klara pa Sondag, skont att vara ute i tid ;) Men de ar sa mkt som ska vara klart i helgen i andra klassen, sa borjar med det enklaste.
Efter det sa tranade jag i 40 min, springa och lite ovningar. Sen at jag varldens onyttigaste lunch: flygande jakob, men varldens godaste.
Nu har jag duschat och last lite, funderar pa att kora till ett cafe och lasa min bocker (sjukt mkt lasning denna quarter!!!) men intressant ar de. Vissa grejor iaf.

Sen ar de massa planering infor framtiden som star pa mitt schema ocksa, flytt, en weekend till Dallas for vara vanner som gifter sig, kopa biljett till Sverige i jul, och mycket mer!

Nu ska ja ut i regnet och kora till ett mysigt cafe :)
Hojhoj!
Go morn! Väldans produktiv måndag! Jag har tränat,skypat, tvättat duschat och pluggat, och kl ä inte ens halv 12. Nu dricker ja en smoothie och ska iväg och handla, helt slut på frukt o grönsaker här. Plus att ja ska göra flygande Jacob ikväll så måste köpa bacon o grädde :)
Solen skiner och de ska va 24 grader idag så nu blir de shorts och linne! Happy monday :)