Satt barnvakt måndag och tisdag, riktigt mysigt!

Idag ä de nyårsafton och jag och Brandt har abby och chloe över på sleepover. :) riktigt mysigt!

Kl ä 8 och jag är den enda som ä vaken för tillfället :P. Ska ta och väcka Brandt. Tänkte skriva en summarering av 2015 senare!
Oj oj vilken bra dag, och klockan är bara 11! Började dagen med ett sms från en klasskompis som måste ta om en klass, vilket gjorde att jag rusade upp ur sängen och var tvungen att kolla mina betyg...och... jag fick A i alla min klasser. Alltså, det trodde jag verkligen inte! Så det startade ju min dag riktigt bra!

Sen så ringde Pär på skype, han är hemma så då fick jag prata en stund med familjen vilket var underbart. Fullt ös var de hemma, önskar jag kunde va där. Pappa sa att de kommer ca 18 personer eller nåt.

Efter det åkte jag till social security office och bytte efternamn så nu heter jag officiellt Ann Katarina Andrist. Dock har jag inte bytt namn i Sveige, men får göra de nästa gång ja kommer hem för de kommer säkert va massa krångel med pass och grejor.
Sen åkte jag och köpte krokar och grejor som jag skjutit upp länge.

Och nu ska jag åka till Brandt och äta lunch, funderar på indiskt kaske. Och ikväll blir de crabpot med Jing vid waterfront. Hon åker hem om 8 dagar, helt sjukt.. Hon har ju vart här min hela tid lixom.

Nej, dags att åka. Älskar fortfarande lov ;)
Hejhopp. Nu ä de snart julafton i Sverige vilket märks väl på Facebook. Jag försöker göra de bästa av saken med att jag är, och hoppas på en mysig julafton. Dianas vän Thao kommer
Med hennes familj och deras nya svenska aupair, så de blir ju lite julfirande med en till svensk :P

Idag har jag tränat, handlat och ätit lunch med en vän. Sen har ja försökt betala räkningar men de gick inte så bra. Får vänta til Brandt kommer hem.

Brandt har ledigt på torsdag och ända till början på januari, så underbart. Ja jobbar dock nästa måndag och tisdag, mellan 8-6. Men men, pengar som sagt. ;)

Nu känner j mig riktigt trött, fundera på att ta en nap efter en slitsam dag :P jobbigt å va ledig. ;) ska hämta abby och chloe ikväll, de blir mysigt. Brian å Diana behövde visst mer tid till att köpa julklappar, och jag hänger mer än gärna med ungarna :).


Börjar bli fullt under vår gran.


Behövde inte leta länge efter skinkan.


Tog med min vän från Kina till Ikea där hon aldrig vart.