Första Greys avsnittet avklarat med Rebecka, och blev precis färdig med min första essay som är värd 100 poäng. Har kämpat hårt med den så får hoppas den får ett OK betyg :P.
 
Annars så händer väl inte så mycket, skolan är som vanligt mycket att stå i, och jag läser mest hela tiden känns det som. Blev precis färdig med en bok, och ska nu börja på nästa. Den ska va klar med seminarie papper på Måndag, efter Super Bowl, TACK lärare... :P Får försöka göra den på lördag, för Söndag kommer jag vara full hela dagen. :P
 
Längtar så sjukt mycket till helgen, så man kan få slappna av lite! I veckorna är man på högvarv hela tiden men jobb, läxor och klass. Det är skönt att ta en online klass, men man måste bara se till att hänga med i läsningen vilket jag inte gör. Nutrition är ett sjukt intressant, men sjukt svårt ämne. 
 
Denna månad har jag ätit riktigt bra, är på en low carb diet, vilket har vart riktigt bra för mig. Inge bröd, godis, flingor, potatis, ris eller andra goda saker. :P Kött och grönsaker och ÄGG har min månad bestått av. Men på Söndag är den över (perfekt timing för super bowl!)
 
Har inga roliga bilder på datorn att ladda upp, så får blogga från mobilen nästa gång :P
 
Trevlig helg allihopa :)
 
 
 
 
Imorse när Brandt och jag satt och åt frukost så sa han att han köpt punch brother tickets till konserten de ska ha i mars, lycka!!! Det var en av alla tillfällen jag kände att jg träffat rätt, han vet vad jag vill ha! :)) jag har visst gått och klagat över att de inte varit några bra konserter på sistonde :P.

Annars så är de mycket i skolan sol vanligt, tre klasser är nog för mig :P enda jag gör är att jag sitter och läser eller skriver. Nu läser jag en bok som vi ska va seminarium på, samtidigt som vi ska börja skriva vår essay som ska va färdig om en vecka (och är värd 100 poäng) så det är mycket som händer. 

Imorn har jag en intervju på Nordic heritage Museum, det ska bli riktigt kul :) tråkigt att jobba gratis men förhoppningsvis får ja prata svenska, finska och norska ;) 

I veckan så har jag hjälpt Brandt med sitt rum så nu är det hel renoverat, ny säng, nytt skrivbord (som vi ska ha i vår lägenhet när vi flyttar ihop...) :) han köpte ett L skrivbord så jag kan sitta och jobba där också, gulligt ;)

Nu ska jag ta och laga lite middag här hemma, sen blir det läsa hela kvällen! Hoj hoj
Oj vilken effektiv morgon! Jag va upp kl 7, pigg och gla efter 10 timmars sömn typ?! Gick med Brandt till bussen vid halv 9, samtidigt som ja gick till postkontoret och skicka iväg hans klocka som är trasig. Gick hem, åt frukost (äpple med jordnötssmör) och har gjort lite läxa. Nu ska ja till min klass som börjar om 30 min, har bil idag och slutar tidigt så får se va ja hittar på sen!

Ha en fin dag allihopa :D