Ann Andrist

Oooops. Inte så bra på detta.
Första Greys avsnittet avklarat med Rebecka, och blev precis färdig med min första essay som är värd 100 poäng. Har kämpat hårt med den så får hoppas den får ett OK betyg :P.
 
Annars så händer väl inte så mycket, skolan är som vanligt mycket att stå i, och jag läser mest hela tiden känns det som. Blev precis färdig med en bok, och ska nu börja på nästa. Den ska va klar med seminarie papper på Måndag, efter Super Bowl, TACK lärare... :P Får försöka göra den på lördag, för Söndag kommer jag vara full hela dagen. :P
 
Längtar så sjukt mycket till helgen, så man kan få slappna av lite! I veckorna är man på högvarv hela tiden men jobb, läxor och klass. Det är skönt att ta en online klass, men man måste bara se till att hänga med i läsningen vilket jag inte gör. Nutrition är ett sjukt intressant, men sjukt svårt ämne. 
 
Denna månad har jag ätit riktigt bra, är på en low carb diet, vilket har vart riktigt bra för mig. Inge bröd, godis, flingor, potatis, ris eller andra goda saker. :P Kött och grönsaker och ÄGG har min månad bestått av. Men på Söndag är den över (perfekt timing för super bowl!)
 
Har inga roliga bilder på datorn att ladda upp, så får blogga från mobilen nästa gång :P
 
Trevlig helg allihopa :)