Efter en hel helg med Abby och Chloe så är jag helt slut! De va fullt ös hela tiden ända tills kl 6 igår kväll. Då gick barnen över till grannen och lekte ett tag och åt middag, så jag kunde städa upp huset och köra ett par tvättmaskiner medans AirBnb folket va borta. Brandt köpte Bengal Tiger middag medans jag fixade hemma. Barnen kom hem och bytte om till pyjamas och vi såg på en kort serie och myste innan B och D kom hem. De va en riktigt mysig helg, men skönt att va hemma igen och få köra de sista på finals nu!

Hade en presentation i en av klasserna idag så nu ä jag klar med den klassen! Riktigt gött att va färdig i den klassen, även fast ja gilla den klassen och gruppen riktigt mycket. Ska bara göra peer-reviews på gruppmedlemmarna sen är ja klar.

Så nu kan ja fokusera på resten av klasserna. Oftast har man en vecka finals, men jag har två. Blir väl så när de är 5 klasser :P De jag har återstående är:

1. En portfolio som ska vara inlämnad imorgon. Ska färdigställa den ikväll.
2. Portfolio som ska vara klar på torsdag, ska fixa de sista med Janay imorn och på onsdag.
3. Måndag har jag prov i min online klass. 15 veckors information, 66 frågor på två timmar. Denna klass har just nu lägst prioritet.
4. Tisdag har ja två take-home exams som ska vara färdiga. Varje exam ska vara 3-5 sidor så de blir väl 10 sidor att skriva.
5. SISTA research paper på 10 sidor!!! Herregud va underbart de ska bli. Detta är sista grejen som ska vara inne, så sjukt sjukt skönt!

Jag ska belöna mig själv efter finals, ni får se senare va de blir ;)

Finals... Alltså herregud vad jag har mycket att göra!!! Idag hade jag one and one consultation i två klasser. Första klassen gick bra, har dock flera grejor att fixa till nästa vecka. Andra klassen gick också bra, har dock massa problem med att komma igång med min sista essay på 10 sidor för jag  har 1000 grejor att göra i mina 4 andra klasser.

Denna helg ska ja sitta barnvakt åt abby och chloe med hela helgen, ska bli mysigt men lär nog få sitta uppe sent en  hel del. 

Så nästa vecka har jag en presentation som jag och min grupp ska hålla. På tisdag ska en portfolio vara färdig. Torsdag så ska en annan portfolio vara färdig som inte ens är halvfärdig. Ligger typ 6 timmar back i min online klass med mina lectures som jag har prov i om 1.5 vecka på 15 veckors material. Kommer knappt ihåg nånting från första lectures, ååååh. Efter de provet så har jag bara två take home exams och min essay kvar tack gode Gud. Ska få ihop 10 sidor på nåt sätt.

Ja vet inte varför USA har ett sånt här system, dumma finals :P att ta 5 klasser och alla har grejor som ska va färdiga samtidigt är nästa omöjligt!!! Snart är de över, snart. Då har jag lov i nästan 4 månader, hur sjukt är inte de.

Sitter på mitt rooftop för behövde en liten paus för ja har vart inomhus heeeela dagen. Dags att gå in och skriva vidare. 
Är det inte konstigt att man kan sakna någon man ser varje dag så mycket? Vi har förstås vart med varandra varje dag sen förra onsdagen och nu va vi tvungna att gå tillbaka till vardagen med skola och jobb...