Happy New Year!
 
Sista dagen på 2016. Det har vart ett riktigt bra år! Några av mina highlights 2016:
 • January började bra med köp av Coachella biljetter, snowshoeing i Leavenworth, skidåkning med Brandt, umgicks en hel del med mina klasskompisar oc jag fick berätta för världen att jag skulle bli moster igen!
 • February bestod mest av vänner, skolan, Super Bowl oc såklart en Alla Hjärtans dag dejt. Bäst av allt, jag fick mitt Green Card och blev Permanent resident i USA!
 • Mars hände det inte så värst mycket. Jag bokade mina biljetter hem till Sverige för sommaren. Tog en roadtrip nerför kusten till Oregon, Cannon Beach med Rebecka!
 • April började vi månaden med en hike. Våren kom till Seattle och de blommade överallt, älskar April här i Seattle. April var även månaden då vi åkte till Coachella. Längtar till April i år igen, ska bli så underbart att åka tillbaka! Spring semester var även över i April. 
 • I Maj kom mitt favoritspel ut, Overwatch. Hade INGEN aning om hur mkt jag skulle komma till att älska och spela de så otroligt mycket. Minst 3 gånger i veckan spelar vi, jag och Brandt. Brandt och jag fira ett år som gifta! Lyckligare än nånsin! Förutom att vi var med om en bilolycka när Brandt gjorde en olaglig usväng. Men vi var OK.
 • Juni månad! Världens bästa Castor föddes den 13e Juni, en vecka innan jag flög hem till Sverige! Jag var på en ölfest i Redmond med våra vänner. 22a juni fick jag äntligen flyga hem till Sverige och spendera sommaren där! Flög hem med Anna och hennes familj, riktigt mysigt att ha sällskap på flyget :). Åkte till Linda och fick hämta upp Dexter från dagis, LYCKAN att se min lilla Dex igen :). Slutet av Juni åkte Ramona, jag, Jari och Annelie ner till GBG för att se Bruce Springsteen på Ullevi, lycka. Kommer aldrig glömma den konsertern, bästa jag vart på.
 • Juli så sprang jag mycket. Hängde med Ida en hel del, åt god mat, planerade bröllop. Fick även se min farbror och Annelie gifta sig! Pokemon spelet kom ut och de blev väldigt populärt direkt. Jag och Brandt gifta oss igen! 70 personer kom till vårt hus i Katrineholm och firade med oss. Kan inte tacka mina föräldrar nog för all hjälp, kunde aldrig blivit så lyckat som de va utan deras hjälp. Mitten av Juli så drog jag och Brandt till Paris i ett par dagar. Välbehövligt och underbart! Så himla mysigt att gå runt på gatorna i Paris och bara njuta av varandras sällskap. Slutet av Juli så åka vi på en kryssning till Åland så han får se hur svenskar festar. :P Vi paddla kanot, grillade massa, och va på Rhapsody in Rock med Ingalill på Ericsbers slott. Helt underbar månad!
 • Augusti åkte familjen Lagerqvist o jag till Andy's lekland och lekte, åkte till Gröna Lund (med Lucas). Åkte tillbaka till Seattle där ja träffa alla barn o familjer jg saknat, gick på konsert o såg Lord Huron OCH började mitt senior year! Denna hösten var ooootroligt kämpig, mn jag överlevde. Vet inte hur, jobbade dubbelt så mkt mot vad jag gjort tidigare, och hade 2 klasser face-to-face som jag älskade, och 3 klasser för mitt minor i business som jag hade prov efter prov efter prov. Helt otroligt nog va de sämsta betyg ja fick ett B, i accounting. Jag trodde från början att jag skulle få ett C eller D. Så jag är sjukt nöjd och stolt, eftersom jag suger på prov också. Den klassen hade 5 prov, vilket hela klassens betyg berodde på.
 • September va de inget speciellt som hände. Bröllop för våra vänner Heidi o Collin. Massa jobb, satt barnvakt åt McFarlanes varje onsda kväll. Varför inte boka upp sig mer när man redan har fullt upp :P
 • Oktober blev de en pumpkin patch, massa accounting, fick gå på en conference där jag fick lära mig så sjukt mkt, plus connecta med massa bra företag. Jag organiserade en babyshower för min vän Anne, som fick barn nu i December på Lindas födelsedag faktiskt! Mycket lyckad. En till konsert, M83, mycket bra.Och såklart, halloween! Jag klädde ut mig till en viking, stereotypiskt här i USA :p.
 • November betyder Thanksgiving, vilket vi firade i Omak i år. Annars hände de inte så mycket annat.
 • December -- min favoritmånad! Vi köpte julgran, firade min födelsedag, åkte till IKEA för julshopping, Lucia, och massa julbord! Julafton firade vi hos Brian o Diana i vanlig ordning, mycket myisigt. Fick min efterlängtade KitchenAid, Fitbit, hörlurar och massa annat fint. Fick även träffa Emilia (Annes barn) och se Star Wars, Rogue One! Idag är de nyår, och de ska vi fira med våra vänner. Ska öppna fin-champagnen som ja fick av Pär o Malene på bröllopet. 

  Nu blev de ett väldigt lång inlägg. Jag får skriva mina mål för nästa år i nästa inlägg!

  Gott nytt år!
Hej min trogna läsare :P. Här har de vart fullt upp, och idag va första dagen på lovet där jag kunde vakna upp utan att behöva göra nåt! Så himla skönt. 

Min jul va bra, fick en kitchenaid av Brandt!! Som jag har velat ha en så länge, och nu äntlligen! :). Annars så fick jag ett headset så vi kan spela spel och prata, massa fina dekorationer, ljus, filt, träningskläder o lite andra småsaker. Brandt skämmer bort mig, först ett piano och nu en kitchen aid :p.
 
Ikväll ska vi till våra vänner Rachel och Danny o äta middag där. Jag har ju börjat mitt internship ockå, gjorde 20 (utav 160 )timmar förra veckan. Väntar på feedback nu, så de finns inte så mycket annat för mig att göra :). 

Nu sitter ja o äter godis som Linda skicka, tänkte att ja börjar mitt nya liv 2017 :P. 

Nu ska ja köra tredje maskinen med tvätt, vi har inte haft tvättmedel hemma så de har skjutits upp ett par dagar... Men nu så har ja båda tid och tvättmedel! 

Saknar er alla därhemma! Lägger upp lite bilder från jul senare!
 
 
Godmorgon! Skönt, och konstigt det är att ha lov. Känns fortfarande som att det är nåt jag måste göra hela tiden. 

Men iallafall, idag kan man säga att jag börjar mitt *nya* liv. Idag börjar nämligen mitt internship (praktik)! För de som inte vet, så har jag fått en praktikplats på The Future of Flight som deras social media intern. Jag är så otroligt taggad! Jag hade min sista dag som nanny i fredags, vilket är både skönt och tråkigt. Kommer såklart sakna barnen, men jag är så otroligt taggad att gå vidare i livet. Kommer jobba ca 20 timmar i veckan. Idag ska jag börja lära mig ett nytt program, och göra massa research. 

Annars så ska jag fixa i lägenheten och slänga ut massa grejor, åka till goodwill, och ikväll ska Brandt och jag julshoppa. Vi ligger efter med allt :P. 

Nu ska jag iväg och göra ett par ärenden, sen hem och börja jobba!