Suttit med min essay hela dagen i princip. Ska bli sååååå skönt att skicka in den imorn. Känner att jag har gjort allt ja kan i princip. Har 11 sidor (13 med citations) och min hjärna behöver en break! Ska göra klart den imorn, läsa igenom den på morgonen imorn och sen skicka in den. Universitetet använder en hemsida som heter turnitin som kollar igenom plagerism och hur myckey man har kopierat. Bra för lärarna, sämre för oss studenter :P.

Är ute på en promenad i solen medans Brandt spelar ett spel med sin kompis. Jag va tvungen att ta en paus för min hjärna koka över :P

Ikväll ska ja sitta barnvakt åt en liten 2.5 åring och en 4.5 månaders bäbis :):):)

Längtar till Sverige, tänkte boka biljetter i veckan men har inte pengar :P ligger - hela tiden sen ja betala av skolan.


vet ni! Idag har jag vart HELT ledig. Alltså det är de bästa på länge. Min lärare skrev mejl igår kväll att klassen va inställd. Hallelujah! Jag frågade även Diana om jag kan få ledig idag från barnpassning för jag måste jobba på läxor hela dagen, inga problem sa hon!

Så idag har jag pluggat massor imorse. Tog en paus och gick ut och sprang. Riktigt varmt och skönt ute, våren är påväg! Efter det kom jag hem och duschade, åt lunch och sen gjorde jag massa tråkiga ärenden. Men det är skönt att ha dom gjorda. Typ tvätta, bilen, lämna tillbaka böcker på bibliotek, handla och sånt. Sen har jag skickat email och grejor som jag har skjutit upp. Har bara en grej kvar på min lista (använder världens bästa app, Trello). Den är superbra att hålla mig organiserad.

Efter ärendena så gick jag och plugga åp ett mysigt cafe här på greenwood. Efter 2 timmar där tröttnade jag och gick hem, och nu sitter jag här. Väntar på att Brandt kommer hem så ska vi hitta på nåt kul. Lagade egen granola igår, super enkel och riktigt god blev den! Granola är så dyrt att köpa så nu kan ja köra de receptet istället. Nästa gång ska jag lägga i mer frukt, nu hade ag bara craisins.

Nu ska jag ta mig en öl och njuta av min nästan lediga kväll, måste plugga till prov. Bleh.


Ja så har man blivit permanent resident då! Tänk, för 2 år sen kunde ja aldrig ens föreställt mig detta: gift, lägenhet, bil, bra jobb som ja älskar, ja jag har nog de mesta jag kan tänka mig! 

Green card innebär att ja inte behöver studentvisum längre. Med de behöver ja inte oroa mg över skolpapper, bli utslängd från landet när ja ä färdig med skolan, resande och massa annat. Det är en sån frihet! Så ja, livet är mycket enklare :). Det som va jobbigt med denna ansökan va väntan. De tog sån tid att få höra från dom, men när de väl hörde av sig så gick de undan.

Denna vecka ä ju midterms, så ja är helt slut och de ä bara tisdag. 

Imorn är de midterm i min advertising Class, 12 kapitel. Torsdag har ja två press releases och en hemsida som ska va klar. Fredag har ja ett prov som ja knappt pluggat på :(. Söndag är de min essay som ska in. Ser framemot söndag kväll, då ska jag slappna av!!! Iaf i en elr två dagar. 

Nu dka ja hämta ungarna, tog ledigt från barnvaktandet imorn för jag har för mycket att göra. Men ska sitta barnvakt på lördag ändå, så förlorar inga pengar direkt :). På torsdag får ja pengar från CSN igen, de behövs. Tänk i höst, då behöver jag förhoppningsvis inte ta lån mer!