Älskar fredag morgonar! Äter en god frukost med Brandt, sitter och planerar helgen tillsammans och nu slappar ja på soffan. Googla lite grejor för mitt research paper för måste veta vilken "sida" jag vill ta. De är svårt dock, måste veta va alla termer betyder exakt.
Tänkte lyssna på en lecture snart igen, och sen ska jag träna. Tänkte åka och köpa en tidig födelsedagspresent till Brandt och ge den ikväll... Han fyller ju om 2 veckor! 

Hoppas ni har en mysig fredag :)

Älskar mitt jobb förresten :)

Önskar jag hade njutit mer av förra helgen än vad jag gjorde, för nu blir det fullt upp på riktigt. I skolan ska jag skriva 10-15 sidor research paper, 5 sidor essay (också research i en annan klass) prov på onsdag, 7 sidor strategic plan till nästa vecka plus massa läsning i alla 5 klasser.
Kändes som ja ville gråta efter mina tre klasser idag och tanken på alla läxor.

Åkte hem och börja plugga direkt, men min hjärna va för stressad. La mig på soffan och lyssna på lectures i den klassen ja ska ha prov i på onsdag, somnade på 2 minuter. Ja har sovit väldigt lite på sistonde och ä konstant trött. Ja har tränat två gånger denna vecka (ska träna imorn med) och äter rätt så ok så förstår inte varför..

Nu ska jag duscha efter träning, sen iväg och träffa en vän på middag med Brandt :) imorn är de helg!
Tänkte ta mig 5 min och skriva vad som pågår idag. Jag hade klass från 7.45 till 12, riktigt intressanta och bra klasser. I sista klassen hade vi diskussioner om persuasion och hur det är olika i kulturer, och eftersom jag är den enda internationella i mitt pogram så blev det jag som fick prata på en del :P De är kul att kunna jämföra och min lärare får mig att tänka nästa steg i allt. Jag berättar nåt, så frågar han varför och så får jag förklara vidare. Intressant är de för mg med :P.

Efter klassen åkte jag hem och åt lunch, och har skrivit på mn strategic plan och SWOT analysis. Ska träffa min klient imorn och intervjua honom, så har försökt komma på vad jag ska fråga. Hoppas på att kunna prata med min lärare imorgon och se om jag är på rätt spår.

Nu ska jag köra iväg och jobba, ikväll blir det en sen jobbkväll och imorgon likaså. Älskar mitt liv... :P. Måste börja leta internships också, har lite funderingar på vad jag vill göra. :)

Nej nu ska jag iväg och mysa med barn!