Mindre än en vecka kvar  i USA, och tills jag får träffa min familj igen. Längtar så. Kommer sakna alla här massor, och staden, men kommer ju tillbaka i augusti. 

Måndag den 27e så ska jag på Bruce Springsteen! Ska bli så otroligt kul. De blir jag, Ramona, Jari och Annelie. Sen ska vi träffa Cassie, förhoppningsvis Emma och Mikael med :).

Nu ska jag hämta barnen, ska ta dom till farmers market och äta middag där, innan jag åker och passar abby å chloe ikväll :). Mycket jobb nu sista tiden, men de ä bra.
Köpte en väska häromdagen på rea. Jag och min kompis yadi satt en kväll och kunde inte bestämma oss om vi hade råd . Brandt bar faktiskt den som övertala mig :P

Älskar den. Älskar mk.
Oj, ett tag sen som jag skrev här. De har vart fullt upp på sistonde, int med några sådär jätteviktiga saker men ändå mkt. Jag går ju som sagt till gymmet minst 4 dagar i veckan, jag har faktiskt fått en hel del muskler nu! Hoppas på att kunna fortsätta i sommar hemma i sverige, ska kolla in sommarpriser och så. Pappa, vet du några bra (och inte för dyra) hemma?

Idag så var ja på bodypump imorse, favoritklassen! Kom hem och spelade ett par rundor overwatch med Brandt under hans lunch :P. Nu ska jag hämta barnen, har suttit barnvakt varje kväll denna vecka så ikväll ser ja framemot att få laga middag hemma och krama min man.

Tänk, om 13 dagar så är jag hemma igen! De var två år sen sist, föööör länge.

Haaade!