Idag har jag haft en riktig shopping dag! Har inte köpt några riktigt intressanta grejor, men grejor som ja velat haft ett bra tag. Åkte till REI imorse, en affär som har allt för människor som älskar uteliv som camping, skidåkning, klättring osv. De har en sale som pågår just nu och ja köpte en vattenflaska som  ja velat ha riktigt länge. Sparade $10 på den så de va härligt :). 

Sen åkte ja hem och spelade lite overwatch med Brandt på hans lunch. Åkte iväg efter de till TJ maxx och kolla träningskläder. Jag har börja lyssna på en podd om träning vilket inspirerade mig. De sa att om du har fina träningskläder när du tränar så känner du dig bättre och snyggare. Så ja, de orden fastnade hos mig :P. TJ maxx har alltid massa bra deals, så köpte ett par träningsbyxor och sport bh för $20. De är ändå rätt så bra. Måste köpa linnen och t-shirts med att träna i, men tänkte kolla hm och forever21 för de.

Nu har ja skickat iväg lite emails och grejor, ska iväg och sitta barnvakt åt abby å chloe snart! 

Förresten, förra veckan så gick jag på 4 pass på gymmet! denna vecka blir nog samma, älskar att gå dit för de är för de mesta alltid samma människor där så man blir "vänner" när man ser varandra och pratar med varandra varje vecka :P. Imorn blir de bodypump, fredag intervall blast och söndag bodypump med cx works.

Dags att hämta barn!


<3


Toppen ä lime grön och inte gul! Byxorna kosta bara 9 dollar! :)
Så var de måndag igen. Vakna och kände mig helt slut, jobbig helg ;P lördagen va riktigt mysig, jag och Brandt gick till Thao, dianas vän, och köpte lemonade från barnen som de sålde. Thao gav oss dock öl och strawberry shortcake efter de ;). Sen åkte vi hem och gjorde oss iordning för laser show med Prince. Riktigt coolt var de!! Sjukt hur mycket bra musik Prince har gjort, otroligt sorgligt att han är död.

Söndagen var vi på en marknad i udistrict, åt paella, träffa Sarah Jacob och jonah, och köpte art från brandts gamla klasskompis Noel. Träffade henne för första gången för ett par år sen, sen dess har vi både gift oss :P.
Sen satt ja barnvakt hela eftermiddagen och kvällen. De va mysigt :)

Idag har ja vart ute å sprungit, handlat och lagat mat. Gjorde deviled eggs också, och ikväll blir de tacopaj till middag! Hann med att måla naglarna innan ja skulle jobba. ;)


På Prince


Charmerade bild ;)


Jenn <3


Paella


Noels art


Del av dagens handling!

Ikväll blir de overwatch hela kvällen!!!!
Om exakt en vecka så har jag och Brandt vart gifta i ett år! Några förslag på några bra gåvor/saker att göra?! :)

Förresten så ÄLSKAR jag att vara gift :)