Ett par bilder från halloween igår

Jahaop så var de måndag igen. Helgerna går för fort! Jag uppskattar dom så sjukt mycket nu iaf. Jag sa till Brandt igår att helgerna ger mig tid till att catcha upp livet. Jag ligger nästan alltid efter med läxor så helgen består av plugg, vilket inte är så kul :P. Måndagar är stressiga för då har vi nya assignments och massa att läsa och lämna in... jag ogillar denna semester väääldigt mycket. Mina business klasser tar slut på mig. Har börjat min 2a vecka på 7-veckors klassen och det är 5 grejor som ska in denna vecka, 5!!! Gjorde en av dom imorse iaf, den som krävde minst tid. Jag har ju excel labs, och fick reda på igår att min MacBook inte funkar correct och ja kan inte göra alla formulas å grejor. Så jag fick ta fram min gamla dator igen! Nu har ja tre datorer :P.

Nu dka ja hämta barnen! Behöver bara jobba 1.5 timme idag för alla tre dka på läkarbesök :)! Mer tid till läxa ;)

Måndag! Idag har de vart fullt upp hela dagen. Min andra 7-veckors klass började idag, så jag har försökt förstå den hur den är organiserad. Verkar va två böcker ja ska läsa varje vecka, tre olika läxor pluss ett grupp project... De är de värsta med 7 veckors klasser, SÅ sjukt mkt att göra varje vecka. I tillägg till alla andra klasser med. Har mitt tredje accounting prov på söndag.. Jag kan verkligen inte de senaste kapitlena, så känns som de kommer gå åt skogen. Jag kände mig mer säker på de tre första kapitlena, och då fick ja inte alls bra på testet. Men men, får se.

imorn ska jag på Seattle Interactive conference! Flera bra speakers, ska se två killar från Facebook prata om deras analytics och grejor, vilket är vad vi lär oss mycket om i klasserna ja tar nu.

Brandt lagade världens godaste fish tacos när ja va på body pump ikväll! Jagförsöker få in iaf 1 träningspass i veckan, vilket är inget egentligen. Men bättre än inget. Jag har verkligen ingen tid längre :(

Nu ska ja sova, halv 11 är klockan och vi ska upp runt 6, yay.

Godnatt!