Jahapp då var de fredag igen! Jag gjorde mitt accounting prov imorse och de gick ju inte så bra. De första fick ja 100% på men de var MED notes. Nu fick ja inte använda nånting, bara miniräknaren på datorn s de kan se att ja inte fuskar.

Men men, två utav 5 prov. Jag SKA få bättre på nästa. jag måste bara plugga mer, och verkligen förstå allt jag läser. De är svårt för mina andra klasser är svåra med, och tar mycket tid. Men men.

Nu är de fredag iaf och ja ska ut i solen och jobba! Hoppas ungarna vill gå till parken idag, istället för att sitta hemma och va inomhus.

Halloj. Snacka om att de är fullt upp i veckorna nu. Jag går i skolan, pluggar tills jag jobbar, sen åker ajag hem och pluggar tills ja går och lägger mig. Antar att de här är vad alla seniors pratade om att de skulle va BUSY. Att jobba 5 dagar i veckan är också en väldigt stor skillnad för mig. Men än så länge går de OK. Ikväll ska ja sitta barnvakt åt Chloe och Abby, morn kväll efter jobbet ska ja göra accounting med min vän Liz.

Så jag har en 7 veckors klass som ja tar just nu, och vi är i vecka 5 just nu. Min lärare har inte rättat NÅNTING. Alltså, jag har ingen som helst aning om hur de går i den klassen. Snacka om frustrerande. Jag va oh prata med vår business director men han sa bara att emaila läraren om de... Som om ja inte gjort de redan..Men snart är de över och de ska bli så otroligt skönt. 2 veckor efter de så börjar min andra 7 veckor klass, MIS (Management information system).

Förresten hörni! Jag har börjat komma på vad jag vill jobba med i framtiden.. Åh ajg hoppas att ja är på rätt spår :)
Nu ska ja åka till B och D

Hörs!

Hallo.

Förra veckan va rent utsagt förjäklig. De var massa grejor som skulle va klart samtidigt, såklart. Igår skickade jag in sista pappret och njöt av en kväll med Brandt. Vi kolla på vår serie blacklist (vi va nästan färdiga så la de till en helt ny säsong!) :P sen spelade vi ett par matcher i overwatch med våra vänner. :)

Idag har ja vart å lämna in bilen för å byta olja, sen sprang ja en liten runda. har gjort lite läxa, men den här veckan är inte alls lika galen tack gode Gud. Har mitt 2a accounting prov nästa fredag, ska bli spännande. Har haft problem med de här 3 kapitlena. Får hoppas de blir bättre med resten.

Ska även träffa en business lärare imorn, eftersom ja ä på ett "satellite campus" så har ja inte tillgång till alla lärare för online klasserna men han kan hjälpa mig. Mitt problem ä att min lärare har inte rättat nånting på 5 veckor. Och han ger aldrig feedback på nåt, och hans quiz ä väldigt felformulerade frågor. Visade Brandt ett par och han blev lite upprörd för frågorna kan betyda vad som helst. Aja. Får hoppas ja gör bättre ifrån mig i klassen än på proven :P. Blir så stressad när de ä 50 frågor på 1.5 timme.

Nu ska ja åka och hämta barnen. Ikväll ska vi på middag hos McFarlanes :) saknar dom.