Halloj. Äntligen lördag! Denna vecka var otroligt lång, men den är äntligen över. Jag hade en presentation och ett prov. 
 
Om mindre än två veckor kommer pappa, Ingalill och Lucas :D Längtar så! Men först är de fullt upp med commencement i Pullman nästa vecka, och veckan efter så ska ja ha min commencement i Everett. Det blir ett öppet hus hos Brian och Diana med. Jag är så glad att Hanna kan komma på den festen med innan hon flyttar till London!

Skypade med Dexter, Linda och Castor imorse med. Det gjorde min morgon <3

Nu ska jag göra lite research för mitt projekt! Ikväll blir de avskedsfest för Hanna, fast inte förrän halv 9 ikväll! Ha en bra lördag allihopa!
 
 

Wow. Fick tillbaka mitt research paper idag. Lycka säger jag bara. Detta är de mest komplicerade papper ja nånsin skrivit. Och belöningen var 100%! Herregud.


Gjorde mitt prov idag, så nu har jag bara en presentation kvar! Nästa fredag!!!

Halloj. Måste ta en liten paus i pluggandet! Jag har ett prov imorn (critical thinking om Stereotypes i Communication). Måste kunna typ 10 termer plus 4 läsningar och en film. Så nu ska jag träffa min vän Sara och plugga plugga plugga. SISTA provet på min degree. Såklart måste det vara det svåraste provet jag gjort. Hoppas det går bra, för det är värt 30% av betyget.

Annars så hade jag min sista presentation idag i min COM 485 klass! Hallelujah! Det gick över förväntan bättre än vi trott. Massa problem på morgonen, men det löste sig tillslut.

Nu är det verkligen slutspurt. Tänk, nästa fredag (5e Maj) så är jag färdig med min Bachelors degree. Som jag kämpat och kämpat! Det känns sååå overkligt!

Nu kom Sara. Hörs!