Åh vilken bra helg vi hade i San Fransisco! Vi var heeelt slut när vi kom hem söndag kväll, men de va presidents Day på måndagen så vi var lediga. Sov i åtta timmar, helt underbart! 


Här är några bilder från helgen!


Igår var alla hjärtans dag. Vi jobbade och hade skola som vanligt. Ja kom hem och pluggade i vanlig ordning. Vi hade bokat bord på en fin restaurang i lower Queen Anne, så när Brandt kom hem gjorde vi oss iordning. Men! När han kom innanför dörren så hade han en Box med blommor och chokladöverdragna jordgubbar! 24(!!!) rosor.

Jordgubbarna är de bästa jag nånsin ätit! Lycklig tjej här :D middagen va underbar, massa god mat och dricka. 

Idag va min klass superintressant också! Hade en riktigt bra diskussion, och samlat på mig mer förståelse för mitt 15-sidor papper ja ska skriva. Måste börja nu för snart är deadlinen här. 

Nu hämtar jag Brandt efter jobbet, det ösregnar här och är grått. Längtar efter sommaren! Snart så! På fredag ska vi till San Fransisco, Brandt fick de i 30-års present av mig! Tänk att han blir 30 på fredag, herregud!


Ciao!

Tänk vilken tur jag har haft med mitt jobb. Bästa teamet, alla som jobbar där är helt underbara, och idag fick jag träffa en astronaut som svarade på allas frågor! Så himla coolt!