Just nu sitter jag i Omak och äter frukost, det är Black Friday så försöker göra lite shopping online :). Igår var det Thanksgiving här, så vi åt massa mat och hade det mysigt. Jag försöker sova igen all sömn jag har missat den senaste tiden. 
 
Det senaste som hänt är att vi har köpt biljetter hem till Sverige och kommer hem i jul. Vi har skickat in förnyelse av Green Card, så hoppas jag får ett kvitto som jag får resa med snart. Jag har även köpt en ny cykel! Jag fick ett 'wellness benefit' från jobbet som jag använde nu! Fick cykeln väldigt billigt, om man säger så... :)
 
Har precis ätit ägg, cinnamon roll och en brie-pistachio-roll. SÅ gott. Ikväll ska vi ut och äta middag på en fin restaurang här i Omak. :)
 
Bild från Omak & min cykel 
 
Tack & hej!
Kolla vilka gulliga tack-kort jag fick i mailen häromdagen!  (null)

Åh vad jag saknar barnen!

Åh, vilken härlig torsdag kväll jag har!

Imorse var jag på kontoret tidigt, hade massa emails att ta hand om så gjorde det. Sen var de helt plötsligt lunch! Jag gick och träffade min vän Camille som bor precis bredvid mitt kontor, och vi gick och åt ramen. Så gott!

Tog en tidigare buss hem för jag lyckades bli färdig med massa grejor på jobbet idag. Kom hem och började städa, haha. Rensade massa lådor och skåp för de har irriterat mig länge. Sen tog jag ett bad med en badbomb, gjorde en ansiktsmask och åt middag. Nu kollar jag på min serie som jag ser på när jag är själv, Parenthood, och dricker rosevin. Längtar efter helgen, denna vecka gick så otroligt fort. Nästa vecka jobbar jag bara 3 dagar, för det är Thanksgiving här i USA. Vi ska till Brandts familj i Omak, och slappna av! Det är så otroligt skönt där, finns inte så mycket att göra förutom att prata, dricka vin och sitta i hot-tuben :)

Nu ska ja kolla vidare på Parenthood!

Lägger in lite dessert bilder ;)