Hej! Här var det ju inte igår jag skrev. Det har väl inte hänt så väldans mycket sen sist. Jag jobbar på, 40 timmar i veckan så helgerna består mest av att sova och umgås med Brandt. 
 
Det bästa med mitt jobb är att jag får jobba hemifrån! Så jag gör det oftast Måndagar och Fredagar, så skönt. Då behöver jag bara gå upp och sätta mig framför datorn och börja jobba. 

Jag har ju vart på kontrakt nu i snart 3 månader, nästa vecka faktiskt. De vill att jag ska stanna kvar och jobba för dom som en heltids employee! Så de verkar ju gilla det jobbet jag har gjort för dom.. :)
Ska bli skönt att få alla benefits och få bättre betalt! 
 
Brandt har inte httat nåt nytt jobb än, tyvärr Han har vart hemma i 2 månader snart, tiden går så otroligt fort. Men han jobbar ju på skolan just nu, så han är ju inte hemma hela tiden vilket är skönt :P. Jag har fått honom att börja gå till bodypump med mig med! Woho :).

Rebecka åkte ju hem till Sverige förra veckan, det känns ju lite konstigt. Har nog inte förstått det än. Håller tummarna för att hon htitar ett jobb nu iaf :). 
 
Ikväll ska vi till en kompis som fyller år. Jag träffade henne online i min accounting klass. Fattar fortfarande inte att jag överlevde den klassen. Men iallafall, vi ska åka och fira henne och umgås. De har skaffat hund sen jag var där sist, så det ska bli så kul och få träffa honom med, Sounder heter han.
Imorgon ska vi på en pumpkin patch med McFarlanes och Randalls, årliga traditionenn. Ska bli mysigt, men köper nog inga pumpor än för det känns som det är lite för tidigt.

Nu ska jag fika färdigt här, dricker en cappuccino och äter en pumpkin scone med glasyr. Allt här i USA är pumpkin i oktober - pumpkin latte, muffin, bread, våfflor etc. men jag älskart :D ska baka pumpkin bread nån dag snart.  
 
 

Jag har världens bästa jobbarkompisar ❤️❤️❤️