Jahapp, det är den 24e November och fortfarande ingen bäbis. Han var beräknad den 21a, men han verkar trivas bra därinne. Mamman härute trivs dock inte lika bra. Ont i kroppen, trött och sover väldigt dåligt. Men, det är inte långt kvar som alla säger. Det är bara så svårt att tro på det när jag känner såhär. Att missa hans due-date va typ de värsta som kunde hända, jag känner mig så otroligt redo på alla sätt. Jag känner mig som en stor val som har ont i höfter och leder.

Men men. Det är bara att göra de bästa av situationen. Brandt är hemma nu och hjälper mig och tar hand om mig. Han har fortfarande kvällsklasser på onsdagar och torsdagar. Så får se om vi har en bäbis nästa vecka. För just nu känns de inte som att de kommer nån ny familjemedlem. 

Vi pyntade julgranen tidigt i år, så den är redo i vardagsrummet med vår julstjärna. Det kommer bli en riktigt mysig jul i år :).

Nu sitter vi på ett Cafe, Brandt ritar på sin nya iPad och jag ska läsa en bok och äta pumpkinbread. 

(null)

Idag är det ju tänkt att det ska vara bäbisens födelsedag. Men han verkar inte ha några planer på att titta ut, han har väl det varmt och mysigt därinne.
 
Vi var hos läkaren igår och hon pratade om att behöva sätta igång mig om ingenting händer nästa vecka. På måndag ska jag på ultraljud och göra massa andra tester, för att kolla så allt ser bra ut. MEN jag hoppas ju verkligen att han bestämmer sig för att komma innan dess. Håll tummarna. Det är visst en 50-50% chans att första bäbisen är sen, så jag ska försöka att släppa det och njuta av Brandt's och min ensamtid medans vi kan.
 
Han har klass ikväll och åkte precis iväg. Imorgon är det Thanksgiving och vi har inga planer, för vi hade planerat att få en bäbis tills dess. Men men, det är bara att vänta..
 
Idag satte vi upp julgranen, vi köpte en ny igår på Target för ett rikigt bra pris! Den är riktigt fin, har ljusen isatta redan. Nu ska vi bara pynta den. Det är ju rätt så tidigt att sätta upp den redan, men här i USA så gör de flesta de direkt efter Thanksgiving, som är denna vecka.
 
Nu ska jag laga lite middag och sen kolla på en ny serie på Netflix.
 
 
#gravid, #pregnant #pregnantintheus,
Vårt barnrum ä så gott som klart! Satte upp gardiner igår, fick stolen av brandts mamma förra helgen och sängen har stått redo ett bra tag. Det står lite smågrejor överallt och gardinerna är inte fixade, men vi ä redo!

Nu väntar vi på vår lilla pojke bara, två dagar kvar! Hoppas han kommer i tid <3

(null)

(null)

(null)

#pregnant #pregnantintheus,