Skriver ett snabbt inlägg bara för jag har Internet en stund, haha. Ska snart till gymmet med Cassie, idag ska vi köra stenhårt! Ikväll blir det let's dance, och mys. Kanske ska laga någon mat till mig själv, kul? Nej.. finns nog inge värre än och laga mat till mig själv. Imorgon flyttar Markus in..... yes, då kommer jag kunna köra bil igen :)

Jag är lite sugen på fest faktiskt, får höra med A-K, fast hon slutar halv 12 men det har aldrig stoppat oss :)
Nu tycker jag det är riktigt kul här, jag träffar nya personer varje dag, fått nya vänner, bor med Jill och Kajsa, nu är det bara att bli vältränad och nyttig kvar sen har jag allt ;). haha.

Ha en trevlig fredag!
Nu ligger jag hemma i sängen, idag har jag vart riktigt flink! Jag började 6.30 imorse, efter jobbet åkte jag och Cassie och tränade på gymmet, i 2½ timme, så nu hoppas jag verkligen på träningsvärk imorgon :). Imorgon blir det gymmet igen, på lördag ska vi på ett pass, Step, hoppas det är kul :).

Nu har ju Kajsa flyttat in, träffade henne för första gången nyss, även fast hon har bott här i två dagar haha, vi har jobbat så olika. Men imorgon ska vi nog hinna pratas lite. Jill är på bio nu, Max Manus en väldigt omtalad film här i Norge. På söndag får vi en till som flyttar in här.. Jag vill att Sofia kommer!

Just det Madde, snygga saker du köpte i London, :D Jag hoppas du kommer o jobbar med mig snart, du har jobbat för mycket med korv tycker jag. :P På tisdag är det Beercall igen, hoppas det blir lika kul som vanligt. Jag måste lära mig att ta det lugnt här. Har blivit lite mycket på senaste.
Och bilen vill inte funka, batteriet är helt dött så jag åker buss fortfarande, yey :P Men Marcus skulle kolla på det, hoppas han inte förstör nåt.....
Nu är jag riktigt trött, hoppas allt är bra hemma! Klem
Åh vad jag saknar er därhemma just nu! Lucas, pappa, Becca, Linda, Matilda, Sofia, mormor alla som står mig nära. Vissa dagar skulle det vara så skönt att vara hemma med er, strunta i allt här och bara åka hem. Men det går ikke, jag har ett liv här nu.. Lägenhet, jobb, vänner, träning m.m fast det känns ändå inte som man har ett riktigt liv som man har hemma. Men jag trivs ju här i Jessheim, i lägenheten med Jill :)

Snart ska jag till jobbet, jobbar till 10 ikväll, sen ska jag hem och då är det på med partykläderna och hem till A-K tror jag. Tur att jag har min trogna koskenkorva på diskbänken som står och väntar ;) Koskenkorva peach har jag just nu, som jag har köpt alldeles själv haha.
Nu åkte Jill precis hem till Sverige, så jag är ensam i lägenheten hela helgen, jag ska sova i hennes säng och det ska bli underbart :D Hon är så snäll som lånar ut den till mig, :).

Imorse var jag på Coop och handlade, helt utan smink haha. jag känner mig så ful då, men det är ingen som jag känner som är uppe så tidigt och handlar, så det är skönt :P.
Jag har städat hela lägenheten så nu skiner den som den aldrig gjort förr, haha. Jag längtar tills nästa helg när vi blir fler här!

Nu ska jag sminka mig, hoppas ni har de bra därhemma! Saknar er massor! Puss & Kram